Hirdetés

Gameplay videót kapott a PS5 egyik újdonsága, a Returnal

|

A Resogun és a Matterfall fejlesztőcsapata ezúttal időutazós horrorral erősít.

Hirdetés

A Housemarque (Resogun, Alienation, Matterfall) pályafutása eddigi legnagyobb projektén dolgozik: egy sci-fi rogue-like TPS-ről van szó, amit megbolondítottak horrorelemekkel is. A Returnal név nélküli űrhajósa egy ismeretlen világban tér magához, ahol egyetlen célja van: túlélni bármi áron. Csakhogy itt a halál nem a véget jelenti: egy időhurok miatt hősnőnk minden alkalommal újjáéled, viszont emiatt folyamatosan változik minden, amihez alkalmazkodnunk kell. 

Hirdetés

A procedurálisan generált világ, az intenzív harcrendszer, a képességek fejlesztése és a PlayStation 5 erejének kihasználása (mint a gyors töltés, az adaptív ravaszok vagy a 3D-hangzás) együttesen egy ígéretes játékot eredményez, amiről a stúdió szeretne minél többet mesélni. Ezért hozták létre a HouseCast névre keresztelt videósorozatot is, aminek második részében a játék rendezője, Harry Krueger mondja el, hogyan született meg a korábban még Dark Planetnek hívott Returnal, valamint arról is beszél, hogy mik inspirálták a csapatot a fejlesztés közben. Ó, és van gameplay is: 

A Returnal megjelenése 2021. március 19-én várható, kizárólag PlayStation 5-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)