Hirdetés

GamePop - télen jön a harmadik androidos konzol

|

A Bluestacks érdekes koncepcióval kívánja felvenni a versenyt a másik két, szintén idén megjelenő androidos asztali konzollal, az OUYA-val és a GameStickkel.

Hirdetés

2013 a konzolgenerációváltás éve, mint tudjuk, ugyanakkor nem csak a nagyok szintlépésére érdemes felfigyelni.

Lesz itt Steambox és Piston, OUYA és GameStick, de az újonnan érkezők versenyébe a tél folyamán az eddig emulátorokat fejlesztő Bluestacks is beszáll. A Gamepop egy 129 dolláros mikrokonzol, ami havi 6,99 dollárért cserébe több, mint ötszáz játékot tesz elérhetővé számunkra. A készítők olyan fejlesztőkkel állapodtak meg, mint a Glu Mobile, a Com2US, a Halfbrick vagy az OutFit7, akik a mobil körökben igen jelentős elismerésre tettek szert.

Ha június vége előtt fizettek elő a konzolra, 20 dolláros szállítási költség fejében ingyen a tiétek lehet, ugyanakkor egy évig nem mondhatjátok le az előfizetést, különben 25 dolláros büntetést kaptok, és a Gamepopot is vissza kell postázni. Hogy a koncepció mennyire lehet működőképes, azt majd meglátjuk, de érdemes észben tartani, hogy a 99,99 dolláros OUYA konzolt kiadó cég több, mint 10000 fejlesztővel kötött megállapodást, a GameStick pedig mindössze 79 dollárba kerül, és az elérhető játékok tárháza is tetemes méretű.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)