Hirdetés

Games Convention 2007: nagyobb, szebb, jobb

|

Az igéretek szerint az idei Games Convention lesz a legnagyobb a rendezvény történetében. Több kiállító nagyobb területen hosszabb nyitvatartás mellett várja majd augusztus 23. és 26. között Lipcsében a látogatókat!

Hirdetés

A 2006-os eseményen 368 kiállító szórakoztatta a megjelenteket, idén a számuk körülbelül 390-re növekszik, és hogy el is férjenek, 28%-al megnövelték a a rendezvény területét, így 115,000 négyzetméter áll majd mindenki rendelkezésére. Ráadásul a Leipzig Messe külső fedetlen részei is szerepet kapnak idén. A 4 napos eseményre reggel 9-től délután 6-ig látogathatnak ki az érdeklődők. A számokból is látszik, hogy a rendezők mindent megtettek annak érdekében, hogy az idei nagyobb és jobb legyen minden eddigi GC-nél, így mi, mezei játékosok izgalommal várhatjuk az augusztus 23-ai rajtot. A fejlesztők és a kiadók számára azonban néhány nappal előbb kezdődik a rendezvény, ugyanis augusztus 20. és 22. között tartják a GC előtti szokásos Developers Conference-t, melyen idén a a mobil játékok piaca, a szerver technológiák és az európai játékipar növekedése lesz a fő téma.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)