Hirdetés

Games with Gold - remek játékokat kapunk augusztusban

|

Mind a négy új Games with Gold címnek előre bérelt helye lesz a gyűjteményetekben.

Hirdetés

Keményen belehúzott a Microsoft, az augusztusi Games with Gold játékok ugyanis Xbox One-os és 360-as fronton is valóban olyan címek, amiket azonnal pótolni kell, ha esetleg eddig kimaradtak volna. 

Hirdetés

Augusztus első napjától Xbox One-on a Gears of War 4 lesz elérhető az előfizetők számára, ami remek felvezetés lehet az ötödik epizód előtt. A hónap második felében pedig a Forza Motorsport 6-ot kapjuk meg. Xbox 360-on először a Diablo babérjaira törő első Torchlight érkezik, majd augusztus 16-tól a Castlevania: Lords of Shadow válik elérhetővé - természetesen mindketten játszhatóak lesznek Xbox One-on is. 

Mennyire vagytok megelégedve az augusztusi kínálattal? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)