Hirdetés

Gamescom 2014 - ködös képeken a Dragon Age: Inquisition

|

A gamescomon bemutatott Dragon Age: Inquisition trailer simogatta a szemünket, de hogy az érzés ne múljon el, a BioWare most néhány képet is küldött.

Hirdetés

Már láthattunk egy nagyon kemény Dragon Age: Inquisition videót, de a látnivalók ezzel még nem fogytak el. Hogy ne felejtsük el, milyen gyönyörű is lesz a játék világa, a BioWare az élvezetet kilenc darab képpel fokozza.

Az Inquisitionben nem csak a terep, de a karakterek is rendkívül összetettek: lesz 9 kaszt, több mint 20 specializáció 200 varázslattal és képességgel, több száz fegyver és fejlesztés, 150 páncél darab, és még szó sem volt a kraftolható tárgyakról. Egyébként a játék nagyjából 150 óra játékidőt kínál annak, aki beleássa magát a világba, és megcsinál mindent.

A Dragon Age: Inquisition november 21-én jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)