Hirdetés

Gamescom 2019 - itt a Predator: Hunting Grounds első trailere

|

Váratott magára, de végre belenézhettünk az aszimmetrikus multiplayer mókába.

Hirdetés

Még májusban jelentették be az új Predator-játékot, ám a karakter és a franchise rajongói azóta szinte semmi újat nem tudhattak meg a Huntin Groundsról, a gameplay pedig csak álom volt. Most azonban megtört a jég, meg is érkezett az első előzetes.

Hirdetés

A rövid előzetesből nagyjából kivehető, hogy mire számíthatunk az aszimmetrikus PVP-vel operáló játéktól. Predator szemszögéből is láthatjuk az akciót, hiszen a játékosok egyaránt a ragadozó és a katonák bőrébe is belebújhatnak, hasonlóan az Evolve koncepciójához. A látvány egyelőre nem túl megkapó, de reméljük, hogy az élmény feledteti ezt a problémát:

A Predator: Hunting Grounds kizárólag PlayStation 4-re fog megjelenni, valamikor 2020-ban. Ti mit gondoltok, megér egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)