Hirdetés

Gamescom infók a Mafia2.hu-n

|

A Gamescom közben, és után elég sok apróság kiderült a Mafia 2-ről, amit a mafia2.hu oldalon részletesen ki is veséznek.

Hirdetés

Partnersite-unk, a mafia2.hu igen részletesen kielemez minden olyan kis apróságot, ami érdekelhet egy igazi Mafia 2 rajongót. Egyes képek részletesen elmagyarázva, videóinterjúk, apróságok, mindez egy helyen megtalálható, a mafia2.hu oldalon.

Aki ellátogat az oldalra, megtudhatja mi az első kiderült achievement, videó interjút nézhet a készítőkkel, de akár póló-tervező versenyben is részt vehet. A rengeteg screenhot-ot már meg sem említem, hiszen az alap. Sok szónak is egy a vége, aki igazán részletekbe menően kíváncsi a tényekre, és találgatásokra, haladjon hamar a mafia2.hu-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)