Hirdetés

Válassz egyet több mint 100 játék közül a GameStar 2019/01-es számához!

|

Széles választékkal jön az év első GameStar magazinja.

Hirdetés

Mindig igyekszünk a lehetőségeinkhez mérten a legjobb teljes játékokat az újság mellé csomagolni. Van úgy, hogy egyszerre többet is sikerül.

Hirdetés

A 2019/01-es lapszám vásárlói az újságban található GameStar Plus kód beváltása után egy több mint 100 játékot tartalmazó listából választhatnak maguknak valamit (mindenki csak egyet), melyen olyan címek is szerepelnek, mint a Mafia 3, a 7 Days to Die, a Hearts of Iron IV, a Dark Souls III, a Civilization VI, a Killing Floor 2, a Sudden Strike 4, a Rise of the Tomb Raider, a Pillars of Eternity, a Dark Souls II: Scholar of the First Sin, a DiRT Rally, az Outlast 2, a Hollow Knight, a Metal Gear Solid V, az Overcooked, a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, a Life is Strange (a teljes első évad),  a Tacoma, a Snake Pass és a Sleeping Dogs: Definitive Edition. És ez még csak néhány cím!

FONTOS: A kulcsok korlátozott számban érhetőek el, és "érkezési sorrendben" lehet őket megszerezni. Ha egy játékból minden kód elfogyott, levesszük a választékból. Az előfizetők így kapnak egy kis előnyt (ha a drága jó Posta is úgy akarja), de nem kell félni, a bolti vásárlók is bőven tudnak majd válogatni. Nem árt azért sietni, a legjobb játékok hamar elfogyhatnak.

A kódok többségét a Steamen lehet aktiválni, de akadnak köztük Uplay-es vagy GOG-os kódok is. Amit a Steamtől eltérő platformon tudtok beváltani, annál ezt külön jeleztük.

A játékok aktiválásához internetkapcsolat kell, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik: Megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, a megfelelő kliensen belül aktiváltok. Steamen a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhetitek meg a választott címet, Uplay-en a kliensben a kulcs ikont keressétek jobbra fent, a Battle.neten erre az oldalra látogassatok el, a GOG-on pedig ide

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)