Hirdetés

GameStar Advent: Borderlands 2 akció a világvége előtt

|

Ha már közelgő apokalipszis, akkor legyen értelme: a GameStar Adventi Játéközön oldalán a Borderlands 2 PC-s verziója csupán 5990 forint, ezzel kívánunk lootban gazdag ünnepeket vagy világvégét.

Hirdetés

Már a második gyertya égett csonkig a házi készítésű adventi koszorúkon, a plázák megteltek lázasan izzó szemű anyukákkal és zoknit/sapkát/dinamós elemlámpát válogató nagymamákkal, tehát mindenki gőzerővel készül az ünnepre.

Viszont ne felejtsük el, hogy nem csak a szeretet ünnepe közelít, a világvége is a küszöbön van. Legalábbis a maják szerint. Mi nem szeretünk semmit sem a véletlenre bízni, ezért gondoskodunk róla, hogy még ha be is üt az apokalipszis, titeket akkor se érjen meglepetés és tudjátok mi a teendő. Ebben segít a ma akciósan megvásárolható Borderlands 2 PC-s változata.

A Borderlands sorozat második része tökéletes terep a gyakorlásra, nem csak fegyverben, hanem változatos ellenségekben sincs hiány, úgyhogy itt az ideje összeszedni a három legjobb barátodat és belevágni a poszt-apokaliptikus kooperatív kalandba Pandora nem túl barátságos földjén. Új, viccesebbnél viccesebb karakterek, egy még őrültebb sztori, egyedi képregényes grafika, örök élet, ingyen lőszer, vér, halál és karácsonyi világvége. Ja, és holnap pedig egy újabb akció nyílik meg, kisajtoljuk a kapitalizmust, amíg még lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)