Hirdetés

GameStar adventi játék 1. nap - irány Kína!

|

Mától egészen december 24-ig minden nap más játékot szerezhettek meg egy jó válasszal!

Hirdetés

Mi már nagyon ajándékozós kedvünkben vagyunk (ha ti is, vegyetek GameStar előfizetést, hogy legyen még print lap!), és szerencsére az egyik legnagyobb magyar videojáték forgalmazó, a Cenega is hasonlóképp érez. Idén is visszatér az adventi játék, melynek során összesen 20 játék talál új gazdára!

Hirdetés

A sort egy PC-exkluzívval, a fantasztikusan sikerült Total War: Three Kingdoms-szal nyitjuk, mely idén márciusban jelent meg. Gyönyörű a dobozos limitált kiadás, melyben a játék lemezei mellett egy kétoldalas poszter is figyel, aminek egyik oldalán a karakterek, a másikon a térkép látható. Ahhoz, hogy megszerezhessétek, egy a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre, "GameStar adventi játék 1. nap" tárggyal küldött levélben írjátok meg december 7. 19:00-ig meg a helyes választ az alábbi kérdésre:

Meddig tartott a három királyság kora?

a) 220-280

b) 1069-1420

c) 1430-1460

Holnap újabb játékkal jövünk, nézzetek vissza!

A játékban való részvétel feltétele a betöltött 16. életév, valamint hogy a nevezők helyes tárggyal küldjék el az e-mailt a megadott e-mail címre. A napi játék egy példányát személyesen, szerkesztőségünkben (1139 Budapest, Váci út 85., bejárat a Frangepán utca felől) lehet átvenni nyitvatartási időben (december 20-ig H-Cs: 8:30-16:30, P: 8:30-15:00, vagy január 2-től), a kiértesítést követően, teljes név vagy e-mail cím bemondásával (egyeztetés után meghatalmazott is átveheti), legkésőbb január 31-éig. Az e-mail címeket csak kiértesítés és azonosítás céljára használjuk, a játék végeztével töröljük, harmadik félnek nem adjuk át. A PC-s játékok bolti példányok, a konzolosak promó lemezek, melyeken a teljes játék található, de csomagolásuk eltér a bolti változatokétól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)