Hirdetés

Karkötők, pólók, régi és új GameStar magazinok kedvezményes áron, a Mozdulj Gamer Sportnapon!

|

Ha régóta vágysz egy menő szilikon karkötőre; ha hiányzik egy korábbi GameStar a gyűjteményedből, és szeretnéd akciósan megvenni; vagy ha egy GameStar pólót szeretnél, keresd a GameStar standját a Mozdulj Gamer Sportnapon!

Hirdetés

A GameStar standján mindig érdemes szétnézni, mert egyedi akciókkal, különleges ajánlatokkal készülünk, és így juthattok a legegyszerűbben korábbi vagy akár egészen régi GameStarokhoz is.

Ha kihagytátok a tavaszi PlayIT-et, vagy épp a Star Wars napon nem tudtatok részt venni, az sem baj: magunkkal viszünk jónéhány GameStar Fatality-s és Halálcsillag árváis pólót, melyek darabját 2990 forintért tudjátok megszerezni.

Emellett mindig nagy népszerűségnek örvendenek a karkötők, és most jócskán bővült a kínálat: a League of Legendsesek, Minecraftosok, Counter-Strike: Global Offensive-esek és mások mellett már GameStarosat és GameNightosat is vehettek, darabját változatlanul 500 forintért!

Mint mondtuk, GameStar magazin is lesz nálunk dögivel. A legfrissebb számot 1995 forintért, a további 2015-ösöket (egytől egyig steames teljes játékkal) 1500 forintért, a régi, múlt évtizedből ittmaradtakat 400 forintért vásárolhatjátok meg, előfizetni pedig 10% kedvezménnyel tudtok.

További ajánlatokért keressétek a GameStar standját a Mozdulj Gamer Sportnapon!

Mozdulj Gamer Sportnap és GameNight

Időpont: 2015. szeptember 27. 10:00-tól

Helyszín: Malom bisztró (1095 Budapest, Soroksári út 48.)

Facebook event: Itt mondd, hogy jössz

Facebook oldal: Mozdulj Gamer

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: 

Regisztrálok

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)