Hirdetés

GameStar cikkírói pályázat - A nyertesek

|

Eddig kellett várni rá, de most megérkezett. Cikkírói pályázatunk eredményhirdetése következik.

Hirdetés

Csúszunk-mászunk lábaitok előtt, hogy négy kerek hónapot kellett várni a cikkírói pályázatunk eredményhirdetésére, de ahogyan egyik bölcs angoltanárom mondotta volt; „ami késik, az közeledik". És most itt vannak. A nyertesek. Mind az öten.

Kifolyni készülő szemekkel, mellőzve a családos élet minden előnyét, hajnalokig faltuk a majd háromszáz pályamunkát, hogy ezekben a történelmi percekben pajzsainkon hordozzuk körbe a nép között napjaink leginkább írni tudó gamereit. Nem is húzom tovább az időt. Minden rangsor vagy sorrendiség nélkül következzen az öt legjobb szerző, valamint az általa megénekelt játék címe, akik így részvételt nyertek egynapos GameStar MediaCamp '09 fej- és májtágító rendezvényünkre. Éljen!

Peter Taylor gondolom írói álnéven nevezett be hozzánk, de SSX 3 cikke mindenkit rabul ejtett. Olvasmányos, részletes, magával ragadó.

Rátfai Gábor és Mafia írása szintén bekerült a körbe. Lost Heaven város és maga a játék hangulatát olyan hitelesen adta vissza, hogy mindenki azonnal levette a polcról az akkori Illusion Softworks drágakövét.

Séllei Tamás Gothic II + Kight of the Raven teszttel nevezett, és nyert. Cikkéből az egyik legnagyobb RPG őrült alakja bontakozott ki, aki mellesleg kiválóan ír.

Végh Zoltán nem mai motoros, hiszen egy családi élményekkel átszőtt lebilincselő Pong cikkel ajándékozott meg bennünket.

Végül de nem utolsó sorban pedig meg kell köszönnünk Nánási Tibornak, hogy kiváló humorérzékét és írói vénáját latba vetve olyan Star Wars: Knights of the old Republic cikkel rukkolt elő, ami bármelyik orgánumban megállná a helyét.

Ám elhihetitek, hogy a döntés nem volt könnyű. Sokakat csupán egy hajszál választott el attól, hogy az öt nyertes közé kerüljön, de nem volt más választásunk, mint szelektálni. Ugyanakkor kötelességünknek érezzük, hogy a szép eredményt elért és magas pontszámokat kapott, győzni nem tudó szerzőket is kitüntessük, legalább annyival hogy említést teszünk róluk, és nevüket megőrizzük az utókornak. Nagy játékújságírói jövő áll még tehát az alant felsoroltak előtt:

Fehér Attila - World of Goo
Plesovszki Nándor - Day of the Tentacle
Tóth Tamás - Fallout 2
Kovács Zsolt - Brothers in Arms: Hell's highway
Kusanagi Kyo - Uncharted
M Mizzamar - Gene Rally
Katona Rajmund - UT 3
Gyárfás Viktor - Portal Prelude
Kecskemeti Ádám - Army of Two

Mindenkinek gratulálunk, és köszönjük, ha pályázott. A nyertesekkel pedig még találkozunk.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)