Hirdetés

Fizess elő a GameStar magazinra, és válassz egyet 2015 és 2016 legjobb játékai közül!

|

Fallout 4-et szeretnél vagy Star Wars Battlefrontot? Esetleg Need for Speedet vagy Rise of The Tomb Raidert? Vagy hardvert választanál dobozos PC-s játék helyett? Minden esetben a GameStar előfizetés a tökéletes választás.

Hirdetés

Mire kettőt pislogtunk, elszáguldottak mellettünk a hónapok, és újfent ott tartunk, hogy meghirdethetjük év végi előfizetési akciónkat. A 2015/10-es GameStar magazint fellapozva már megismerhettétek ennek részleteit, viszont ezúton is szeretnénk tájékoztatni benneteket arról, hogy az akciós ajánlat folyamatosan bővül. Ha most még nem találtok kedvetekre való ajándékot, kövessétek figyelemmel a GameStar Online-t az előttünk álló hetekben, mert jöhet még meglepetés, amiről majd beszámolunk nektek.

Inkább azt áruljátok el, miért érdemes előfizetőnek lenni!

Attól függően, hogy fél évre, vagy egy egészre fizettek elő, 6, illetve 12 alkalommal csönget nálatok a postás. A GameStar magazinok (melyek terjedelme évek óta következetesen 116 oldal, amit még csak időszakosan sem kívánunk csökkenteni) mellé pedig minden hónapban legalább egy steames teljes játékot adunk ajándékba. 2015 folyamán olyan AAA-kategóriás címeket mellékeltünk, mint az XCOM: Enemy Unknown, a F.E.A.R. 3, a Murdered: Soul Suspect, a Thief, vagy novemberi meglepetésünk, amelyről hamarosan lerántjuk a leplet. De az sem panaszkodhatott, aki előbbrevalónak tartja a független játékfejlesztést. Elég csak a Monacót, vagy az Amnesia sorozatot említenünk. Idén eddig három alkalommal fordult elő, hogy egy helyett két steames játékot is adtunk. Hasonlóra 2016-ban is számíthattok alkalmankénti extra ajándékok (exkluzív bétalehetőségek, ingame tárgyak, poszterek stb.) mellett, továbbá arról sem szabad megfeledkezni, hogy a magazinok ára teljes egészében levásárolható a Delta Vision üzleteiben.

Ezeket akkor is megkapom, ha az újságosnál veszem meg a magazint?

Persze. Kivéve az éves előfizetés mellé járó extra ajándékot!

És miért érdemes még előfizetőnek lenni?

Két nappal az utcai megjelenés előtt juthattok hozzá kedvenc magazinotokhoz. Vagy említhetnénk a kereskedelmi forgalomban nem kapható speciális előfizetői borítóval rendelkező lapszámokat is. De a legfontosabb érv mindenképpen a megtakarítás az utcai árhoz képest. Ha egy darab GameStar magazin 1995 forintba kerül az újságárusnál, akkor az hat hónapon keresztül 11 970, egy éven át pedig 23 940 forinttal csapolja meg a költségvetést. Innentől csak egy lépés összevetni a normál előfizetési díjakkal (9870 Ft/19 020 Ft), illetve az év végi előfizetési akció ajánlataival.

Na de lássuk, hogy milyen extra ajánlatok várnak most titeket az év végi GameStar akció keretében!

Fél éves előfizetés - 14 999 Ft

6 darab GameStar magazin (legalább 6 darab steames teljes játékkal) és 1 darab választható dobozos PC-s játék, vagy gamer egér

Lego Marvel's Avengers
Urage Reaper NX optikai egér (ajánlott fogy. ár: 8999 Ft)

Prémium előfizetés - 25 990 Ft

12 darab GameStar (legalább 12 darab steames teljes játékkal) és egy darab választható dobozos PC-s játék, vagy 2 darab hardver

Mad Max
Fallout 4
Rise of the Tomb Raider
Just Cause 3
XCOM 2
Deus Ex: Mankind Divided
StarCraft 2: Legacy of the Void
Urage Wireless egér (ajánlott fogy. ár: 9999 Ft) + Urage High Sense gamer egérpad (ajánlott fogy. ár. 4490 Ft)

Prémium előfizetés - 27 990 Ft

12 darab GameStar (legalább 12 darab steames teljes játékkal) és egy darab választható dobozos PC-s játék, vagy hardverszett

Call of Duty: Black Ops 3
Assassin's Creed: Syndicate
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Pro Evolution Soccer 2016
Tom Clancy's Rainbow Six Siege
Tom Clancy's The Division
Urage Starter szett (billentyűzet + egér + egérpad - ajánlott fogy. ár: 13 990 Ft)

Prémium előfizetés - 29 990 Ft

12 darab GameStar (legalább 12 darab steames teljes játékkal) és egy darab választható dobozos PC-s játék, vagy hardver

FIFA 16
Star Wars Battlefront
Need for Speed
Mirror's Edge Catalyst
Urage Reaper 7.1 gamer headset (ajánlott fogy. ár: 24 990 Ft)

Meddig fizethetek elő akciósan a GameStar magazinra?

Akciós ajánlatunk a készlet erejéig, legkésőbb 2015. december 31-ig tart, és minden olyan régi, illetve új előfizetőre vonatkozik, aki az előfizetői csomag típusától függően 29 990, 27 990, 25 990 vagy 14 990 forintos áron előfizet a GameStar magazinra a Project029 Media & Communications Kft.-nél.

Kizárólag a felsorolt csomagokra tudok előfizetni?

Nem, mivel az akció időtartama alatt is érvényesek normál előfizetési áraink, azaz ajándék nélkül, ám jelentős megtakarítás mellett is előfizethetsz egy évre 19 020 forintért, vagy fél évre 9870 forintért. Itt "csupán" pénzt takarítasz meg, az sem rossz.

Rendben, előfizetek (megint). De pontosan mi a teendőm?

A választott ajándék nevét a gamestar.hu/elofizetes2016 oldalon add meg legkésőbb a befizetést követő három napon belül. A különféle ajándékok korlátozott számban állnak rendelkezésünkre. Ha a készlet valamiből már elfogyott, akkor azt a rendszer nem engedi kiválasztani - ilyen esetben jelölj meg egy másikat.

Amennyiben előbb választasz ajándékot és csak később fizeted ki az előfizetésedet, akkor tedd meg azt a kiválasztást követő három napon belül, mert az előfizetői díj befizetésének hiányában a rendelésedet tíz nap múlva töröljük.

Ha az általad választott játékszoftver (vagy egyéb ajándék) már megjelent, akkor postán eljuttatjuk a címedre az előfizetési díj jóváírása után. Amennyiben még nem jelent meg, akkor a hivatalos magyarországi megjelenés után postázzuk.

Kérjük, hogy megrendeléskor számlázási és postázási címed mellett add meg a telefonszámodat és e-mail címedet is, valamint tüntesd fel, hogy küldeményként, vagy kiadónkban személyesen kívánod átvenni az ajándékot. (Személyes adatok harmadik fél kezébe nem kerülnek.)

Eddig érthető, de mit tegyek, ha további kérdéseim vannak?

Mindenben segítünk. Az akcióval kapcsolatban fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz: munkaidőben a 06-1-5774301-es telefonszámon vagy a terjesztes@gamestar.hu e-mail címen.

Az előfizetés időtartama alatt az előfizetés nem mondható fel. Az év végi előfizetés akció más akcióval nem vonható össze. Minden jog fenntartva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)