Hirdetés

GameStar-előfizetési akció ajándék Grand Theft Auto V-tel

|

Januárban érkezik a GTA V PC-s változata, biztosítsd be magadnak már most a GameStar magazinnal saját példányodat!

Hirdetés

Idén is bejelentkezett a hangzatos év játéka címre a GTA V, amely mától már Xbox One és PlayStation 4 konzolokra is kapható. Láthattunk már összehasonlító videót, nem is egyet, az előző generációs kiadáshoz képest vitathatatlan a minőségi ugrás. Mégis meg vagyunk győződve arról, hogy PC-n lesz majd igazán lenyűgöző.

A Grand Theft Auto V PC-s változata 2015. január 27-én érkezik, ám már most bebiztosíthatod magadnak a saját példányodat, ha előfizetsz a GameStar magazinra. A 27 990 forintos éves előfizetés mellé ugyanis nem csak 12 lapszám, legalább ugyanannyi steames teljes játék jár, hanem egy dobozos PC-s GTA V-is, amennyiben azt választod ajándékként.

A GTA V-re eddig is úgy tekintettünk, mint két különálló játékra, amit egy dollárbankókból varrt szalaggal kötöttek át. A három, mintapolgárnak aligha nevezhető főszereplő történetén (mely során egy teljes nagyváros és a környező területek várnak felfedezésre) kívül még ott az azonnali függőséget okozó GTA Online. A vadonatúj FPS-mód révén pedig kis túlzással egy harmadik játékot is kapunk a már meglévők mellé. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy mi minden történhet még a játékkal, ha kezei közé kaparintja a modder-közösség.

Prémium előfizetés - 27 990 Ft (12 darab GameStar magazin + legalább 12 steames teljes játék + dobozos PC-s Grand Theft Auto V)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)