Hirdetés

GameStar előfizetői akció - Alan Wake a barátod

|

Elég csupán hat hónapra előfizetned a GameStar magazint, és máris belevághatsz Alan Wake ijesztően zseniális kalandjába.

Hirdetés

Nem véletlen, hogy Alan Wake tesztünkben annak idején mazur felháborodva írta le, hogy nem lesz PC-s Alan Wake változat, hiszen a játék bőven volt annyira jó, újszerű, magával ragadó, hogy megérdemelte volna. Nos, nemrég a Remedy végre döntő lépésre szánta el magát, jött a PC-s változtat, és tarolt, csupán 48 óra kellett ahhoz, hogy visszahozza az árát.

Alan Wake tehát tuti befutó, így nem csoda, hogy a GameStar előfizetői akciójában is helyet érdemelt. Ha most fizetsz elő 6 hónapra 11 970 Ft-ért a GameStar magazinra, előfizetésed mellé kapsz egy Alan Wake dobozos játékszoftvert. Megrendelésedet a terjesztes@idg.hu e-mail címen vagy az +36 1 577 4301 telefonszámon adhatod le. A szoftver korlátozott mennyiségben áll rendelkezésünkre, szóval igyekezz, hogy ne maradj le az író izgalmas kalandjairól.

Wake up, Alan...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)