Hirdetés

GameStar előfizetői akció Vol.2 - Resident Evil 5 ajándékba!

|

GameStar előfizetői akciónk második felvonásában minden fél- vagy egy éves megrendelőnek egy Resident Evil 5 jár ajándékba!

Hirdetés

Kinek 10. GS születésnapi ajándék, kinek karácsonyi meglepetés, de egy biztos: minden november 10-ig, fél- vagy egy évre előfizető olvasónk egy eredeti, PC-s Resident Evil 5 játékot kap ajándékba. Ez azt is jelenti, hogy a hasonló kondíciók mellett korábban meghirdetett NFS: Shift akciónk sajnos véget ért. Búsulni azonban nem érdemes, hisz van helyette Resident Evil 5!

Ha fél évre (11.970 forintért) vagy egy évre (19.020 forintért) előfzetsz a GameStar magazinra, ajándékba adunk mellé egy PC-s Resident Evil 5 játékot! Az akció régi és új előfizetőinkre egyaránt vonatkozik, így ha most is jár Neked a GameStar, előfizetésedet meg is hosszabbíthatod, és nem maradsz ki a jóból! Fontos, hogy az akció 2009. november 10-ig tart, így ha élni akarsz a lehetőséggel, akkor mindenképp időben jelentkezz!

Lássuk tehát még egyszer a lehetőségeket:

Féléves GameStar előfizetés Resident Evil 5 dobozos játék: 11.970 forint

- 6 GameStar magazin
- dobozos Resident Evil 5 játék
- az utcai megjelenéshez képest egy nap előny

Éves GameStar előfizetés + Resident Evil 5 dobozos játék: 19.020 forint

- 12 GameStar magazin
- dobozos Resident Evil 5 játék
- az utcai megjelenéshez képest egy nap előny
- 4920 forint megtakarítás a 12 GameStar utcai árához képest!

 

És hogyan tudsz előfizetni?

- személyesen, ha ellátogatsz hozzánk (1075 Budapest, Madách Imre út 13-14. A épület, IV. emelet)
- telefonon, ha felhívod terjesztésünket a (06) 1 577 4301 telefonszámon
- e-mailben, ha a terjesztes@idg.hu címre elküldöd számlázási-kézbesítési címedet (név, város, utca, irányítószám), telefonszámodat, valamint feltünteted, hogy az ajándék Resident Evil 5 játékodat személyesen kívánod-e átvenni kiadónkban (1075 Budapest, Madách Imre út 13-14. A épület, IV. emelet), vagy inkább postai úton küldjük el Neked.

Akár személyesen jössz hozzánk, akár telefonon keresel meg minket, terjesztésünk nyitvatartása a következő:
hétfő-csütörtök: 08.15-16:30
péntek: 08.15-15.00

Ez az akciós ajánlat csak 2009. november 10-ig érvényes!
Amennyiben Resident Evil 5 játékodat postai úton szeretnéd megkapni, legkésőbb 2009. decemberében postázzuk Neked, illetve értesítünk, amikor már személyesen is átvehető.
Az előfizetés időtartama alatt az előfizetés nem mondható fel.
Minden jog fenntartva.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)