Hirdetés

Kisorsoltuk az évfordulós PlayStation 4-et, megvan a nyertes!

|

Lezárult a GameStar előfizetői nyereményjátéka, most kiderül, ki viheti haza az egyedi, évfordulós PlayStation 4-et.

Hirdetés

A GameStar előfizetői akciója nemcsak azért volt fantasztikus idén, mert az újságon, évi legalább 12 steames játékon és egyéb meglepetéseken kívül egy extra ajándékot (játékot, hardvert, kiegészítőt) választhattak mellé a leghűségesebb olvasók, hanem azért is, mert így lehetőségük volt megnyerni a számozott PlayStation 4-ek egyikét, amelyből az országban csak pár darab, de az egész világon is mindössze 13200 példány található.

Rengeteg szervezkedés, összesítés és újraszámlálás előzte meg a sorsolást, mert biztosra akarunk menni, hogy senkit nem felejtünk ki a kalapból. A hétvégén sikerült lebonyolítani a sorsolást, így végre megvan a nyertes, aki nem más mint:

 

Takács Dénes, Pannonhalmáról

Dénes 2008 óta GameStar előfizető, így biztosan jó helyen lesz nála a PlayStation 4. Egy ilyen értékes csomagot nem küldenénk csak úgy el postán, meg amúgy is kíváncsiak vagyunk, hogy milyen is élőben ez a csoda, ezért hamarosan személyesen adjuk majd át a nyereményt, amelyről ott rögtön egy unboxing videót is készítünk majd a nyertessel.

Nyertesünknek ezúton is gratulálunk, az évfordulós PlayStation 4-et pedig köszönjük a Sonynak, akik felajánlották azt a különleges nyereményt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)