Hirdetés

GameStar és 576 kByte

|

Magyarország legnagyobb múltú – 13 éve prosperáló - játékújságja, az 576 kByte, és a legdinamikusabban fejlődő PC-s játékmagazin, a GameStar 2003. február 1-től egyesítik erőiket. A stafétát teljes egészében a GameStar szerkesztősége viszi tovább, de munkájába bevonja az 576 Kbyte legjobb szerzőit, munkatársait is. Az 576 kByte jelenlegi formájában, mint önálló újság megszűnik. A 576 Kbyte előfizetői előfizetésük időtartamára a februári számtól a GameStar CD-s, teljes játékokkal megjelenő számait kapják. Az áruspéldányok vásárlói pedig, 2003. február 14-től a standoknál, illetve az 576 Shopokban is hozzájuthatnak az 576 kByte logóval is felvértezett GameStar-hoz. Azon 576 kByte előfizetők, akik nem kívánnak élni a GameStar előfizetéssel, az 576 kByte kiadójánál, a Comgame 576 Kft.-nél jelentkezzenek levélben. (1042 Budapest, Árpád út 112.) Azon előfizetők, akik ezen igényüket nem jelezik, 2003. február 14-től a GameStar-t találják postaládájukban.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)