Hirdetés

GameStar és PC World előfizetés is adventi akcióban

|

Negyed éves előfizetés olcsón, vagy akár StarCraft II-vel megfejelve, Steel Series egérpaddal bolondítva - ilyen nálunk az ünnepi készülődés.

Hirdetés

Tudjuk, hogy a csúszós, hideg takony, ami az utcákat borítja önmagában kevés, hogy ünneplőbe öltöztesse a lelketeket, ezért ma egy igazi különlegességgel kedveskedik nektek a GameStar Advent: GameStar és PC World negyedéves előfizetés csak 3990 forint, a StarCraft II-vel pimpelt GS és PCW csomag 7990 forint, és ha egy epic Steel Series egérpaddal is meg szeretnéd fejelni a geek ajándékcsomagot, akkor azt már 8990 forintért megteheted (szintén GS és PCW kiszerelésben is).



Megint túléltünk egy munkával és tanulással súlyosbított hetet és beléptünk a hét igazságtalanul gyorsan pörgő két napjába. Ilyenkor bocsánatos bűnnek számít amúgy nagypapásan ringatózni egy hintaszékben a kandalló előtt (kockás pléd és monokli opcionális) igényes sajtóterméket olvasgatva, vagy retinával rágyógyulni a monitorra a világ leghíresebb stratégiajátékával.

Senkit sem akarunk áltatni azzal, hogy ettől lassabban fog telni a hétvége, de hogy tartalmas lesz, az biztos. A GameStar Adventi Játéközön három hónapra garantálja, hogy vagy a számítástechnika, vagy pedig a játékok világában (esetleg mindkettőben) naprakész leszel, az eredeti ár töredékéért megvásárolható negyedével előfizetéssel. A nagy sikerre való tekintettel kedvenc magazinod előfizetéséhez választhatod még a StarCraft II játékot, sőt, akár egy SCII dizájnos Steel Series egérpaddal is megbolondíthatod az ajánlatot.

Az év FPS-e díjra jogosan pályázó FarCry 3 (PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra) is akciós még nálunk. Amíg a számláló el nem éri a nullát, ami éjfélkor könyörtelenül bekövetkezik, addig tessék nyugodtan rage-klikkelni a „Kosárba” gombot és hatalmas mosollyal elmerülni a trópusi kalandokban.

A hétvége pedig még tartogat meglepetéseket, holnap egy új akcióval jelentkezünk. Nem kellene, de mi mégis. Ez a szeretet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)