Hirdetés

GameStar Évértékelő 2011: ahogy Gyu látta

|

Mai napon mindannyiunk kedvenc Nyugidokijával, a regényíró, zenész és táncdalénekes, NagyáGyu osztja meg veletek saját gondolatait az évről.

Hirdetés

Gyu: Ahogy ezt már néhány napja személyes üzenetemben összefoglaltam, nem ez volt életem legjobb éve, pedig szakmailag nem lett volna okom a panaszra. Dehát magánemberek is vagyunk, vagy mi a szösz...
Lássuk, hogy is telt 2011, hogyan is értékelem az eseményeket.

- Mi volt a legnagyobb 2011-es csalódásod?:
Tulajdonképpen a Diablo III, amelynek bétáját felfokozott várakozással próbáltam ki, és biztos velem lehetett a baj, de nem győzött meg. Elsőre még csak-csak végigvittem a hőst, de második alkalommal már ásítoztam... Én valahogy mást/többet vártam volna.

- Mi volt a legjobb 2011-es élményed?
A tavaszi, egyébként nem túl emlékezetes kiállítás, amikor Gamestar olvasók hangos énekszóval köszöntöttek fel a születésnapomon - sőt még egy nagy vödör KFC Hot Wingset is hoztak! Jeee! Emellett a regény megírása volt hatalmas élmény - sok örömöt és élményt köszönhetek "neki".

- Mi volt a legrosszabb (legkellemetlenebb) GSO-s élményed?
Amikor a rosszul szervezett munkabeosztás miatt egy vasárnap este rájöttem, hogy aznap senki nem hírezett...

- Mi volt a legjobb GSO-s élményed?
Mindig az, amikor valaki tiszta szívből, hálával megköszöni a munkánkat. Ilyenkor úgy érzem, megéri az átdolgozott éjjeleket, hétvégéket, egész napokat.

- Melyik szerinted az év legrosszabb játéka?
Ha ezt leírom, engem kinyírnak - elárulok róla dolgokat - nekem adták eredetileg tesztelésre, de én továbbadtam, mert egyszerűen nem voltam hajlandó a rémálom játék társaságában egy percest sem tölteni. Sajnos magyar fejlesztés, ami miatt én szégyellem magam. Mást inkább nem mondanék - kapcsójja ki!

- Melyik az év legjobb játéka?
Nehéz választani a Minecraft és a Star Wars: The Old Republic között, így egy "IS"-t megszavazok a két játéknak. A dobogó harmadik fokára az NBA 2k12 állhat.

- Ha van, akkor ki/kik a kedvenc kommentelői(d) a GSO-n?
Sokan vannak (és kéretik nem megsértődni, ha valakit nem sorolnék fel):
Neld, Nflbandi, Drakhon, Bratach, gregtom7, slawter, JimmySmog, a GS Live nézői és még nagyon sokan mások. S persze Necreon, akinek megvan a maga csípős stílusa, de kedvelem, mert okos. Emellett azok, akik nagyon várják a regényemet - mert én is!

- Mit vársz 2012-től?
Sikeres londoni olimpiát, azt, hogy túléljük az évet, sok-sok SW:TOR tartalmat, azt, hogy a három kedvenc csapatom közül bármelyik végre bajnok legyen, sikeres új regényt, sikeres új dalokat, egy új regény elkészítését, 12 lapszámot a Gamestarból, egyre javuló GSTV-t és GSO-t és ami a legfontosabb, hogy végre megtaláljam az Igazit!

EEz volt az év Gyu szemével, holnap Gyakornok Dórival folytatjuk a sort, addig is a viszontlátásra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)