Hirdetés

GameStar Évértékelő 2012: ahogy Mocsy látta

|

Derék főszerkesztőnk nyilvánvaló függőségei ellenére is megírta értékelését, melyben elmélkedik egy kicsit a táborozókról, méltatja a Late Night Live csapatát és megemlíti a trollokat.

Hirdetés

Egy olyan ember következik most, aki viccet tud csinálni abból a rosszindulatú gonoszságból, miszerint alkoholista (ami egyébként nem igaz, a fiókjában lévő szeszekről pedig fogalma sincs, hogyan kerültek oda), sőt, a GameStar Warsban olyan alakított, hogy Hollywood is megirigyelte volna. Következzék tehát az idei tábor szervezője és felvigyázója, Mocsy!

- Mi volt a legnagyobb 2012-es csalódásod?

Az egyik kedvenc rajzfilmsorozatom a Family Guy, így meglehetősen letört, hogy a belőle készült játék ilyen szinten kritikán alulira sikeredett. Talán egy kissé túl sokat vártam tőle, bízom benne, hogy a South Park játék megjelenése után nem lesznek ilyen gondolataim. Aztán persze folyamatosan csalódom az emberiségben, kisiskolásokra és tűzoltókra lövöldözni nálam az aljasság netovábbja. A baj az, hogy tudom jól, hogy jövőre ismét felül tudjuk múlni ezt.

- Mi volt a legjobb 2012-es élményed?

2012 egészen különleges év volt a számomra rengeteg kihívással és élménnyel. Ezek közül a legkiemelkedőbb a GameStar Tábor volt, ahol 40 elképesztően sokoldalú és szórakoztató táborozót ismerhettem meg. Nem mondanék igazat akkor, ha azt állítanám, hogy nem fáradtam el a hét végére, de ettől függetlenül ez volt az a hét, amit a legjobban élveztem egész évben.

- Mi volt a legrosszabb (legkellemetlenebb) GSO-s élményed?

Minden egyes újságban hagyott hiba és elütés fáj, de különösen dühítő, ha a címlapon marad valami baki. Olyankor nem vagyok túl kellemes társaság, általában el is kerülnek a kollégák. Aztán persze megfogadom, hogy ilyen többé nem fordulhat elő, s bevezetek még egy biztonsági szintet a nyomdába adás előtt. Ez persze vonatkozik a GameStar Online-ra is, bár ott egy fokkal könnyebb korrigálni a hibáinkat.

- Mi volt a legjobb GSO-s élményed?

Legjobban a Late Night csapatán szórakozom, mindig is csodálattal adóztam a három hül...akarom mondani elmeháborodott szürkeállományából kipattanó agymenéseknek. A napokban volt szerencsém látni egy belsős használatra készült különkiadást, amit a kontrollcsoport egybehangzó véleménye alapján bizonytalan ideig a süllyesztőbe tettünk. Úgy ítéltünk meg, hogy a világ és a GSO olvasói még nincsenek felkészülve ilyen mértékű szellemi támadásra, no meg kevesebbért is tört már ki polgárháború, s arra nekünk pont most nincs szükségünk.

- Melyik szerinted az év legrosszabb játéka?

Family Guy: Back to the Multiverse

- Melyik az év legjobb játéka?

Far Cry 3

- Ha van, akkor ki/kik a kedvenc kommentelői(d) a GSO-n?

Név szerint most nem emelnék ki senkit, viszont nagyon kedvelem azokat az olvasókat, akik tudnak olvasni a sorok között és képesek felfogni azt, amit leírunk. Szerencsére azt vettem észre, hogy az utóbbi hónapokban egyre inkább elterjedt az a megoldás, hogy a magukat roppant okosnak tartó, bosszantó trollokat éppen ezek az értelmes kommentelők oltják le, hol finoman, hol meg nos...nem túl finoman. Örülnék neki, ha ez a tendenciajövőre is folytatódna.

- Mit vársz 2013-tól?

Nagyon szeretném, ha 2012 sikeres Kickstarter projektjei beérnének és anyagilag is sikeres játékok lennének. Ideje lenne véget vetni a folytatások korának, a játékipart csak az új, innovatív ötletekkel megspékelt friss játékok menthetik meg a lassú, de biztos pusztulástól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)