Hirdetés

GameStar Évértékelő 2014: ahogy Mocsy látta

|

Ímhol érkezik a főszerkesztő, aki a szakmában és a magánéletben is a minőséget szereti, legyen szó cikkekről, ételről, avagy...őőő...szóval ételről.

Hirdetés

Kiváló ember érkezik most, kinek lába nyomán megolvad még a jég is, szavai megrepesztik az üveget, és adószámára bizonyosan minden évben be van jelentve 50 liter jó kis házi. Érkezzék hát Mocsy, kinek jelenléte még a hirtelenkedőket is józanságra inti, és nem pazarolja a szót, ugyanakkor minden mondata legalább háromszor olyan súlyos, mint bármelyik földi halandóé.

- Mi volt a legjobb 2014-es élményed? (nem játék téren)
Furcsa év volt 2014, nagyon sok jó és rossz is történt velem az idén. A legjobb az, hogy mindig volt időm örülni a jó dolgoknak és sikerült felülemelkedni a negatív eseményeken. Nagyon büszke vagyok arra, hogy sikerült egy korrekt életmód váltást véghezvinnem, amibe a napi rendszeres mozgás is belefért. Ráadásul ezt egy éven keresztül tudtam tartani, ezt eredményként könyvelem el 2014-re.

- Mi volt a legrosszabb (legkellemetlenebb) 2014-es élményed? (nem játék téren)
Chava már említette, hogy az egyik nagyon kedves ismerősünk egy szörnyű autóbalesetet szenvedett, az nagyon megrázott. Felnőtt férfi létemre sírtam mint egy kisgyerek amikor meghallottam. Viszont nagyon jó volt látni, hogy mekkora akaraterő szorult abba a kislányba, elképesztő módon büszkék vagyunk rá.

- Mi volt a legjobb GSO-s élményed 2014-ben?
A GSO nálam a GameStar brandet jelenti, erről nem nyitok vitát. Nálam egyértelműen a GameStar tábor vitte a prímet, az az egy hét velencei nyaralás többet ér nekem, mint egy hónap Barbados szigetén. Minden percét imádom, na.

- Mi volt a legrosszabb (legkellemetlenebb) GSO-s élményed 2014-ben?
Nagyon rosszul esett néhány komment, amikor augusztusban elhagytuk a DVD-t. Ráadásul tudjuk, hogy ez volt a helyes lépés, de akkor is rosszul érintett, amikor „pénzéhes mocskoknak” neveztek minket. Az ilyet soha nem lehet megszokni.

- Melyik szerinted 2014 legrosszabb játéka, és miért?
Rossz játékokat alapból nem próbálok ki, még a jókra sincs időm sokszor. Nagyot csalódtam viszont a Far Cry 4 PC-s verziójában, három napon keresztül töltöttem le a játékot, de a Uplay bénázása miatt nem indult el. A megoldás az lett volna, hogy leszedem és újra felrakom azt a 31 gigát, akkor esetleg működött volna. Na azóta sem tudtam rávenni magam erre. Érdekes módon a steamen soha nem volt ilyen problémám. Ubisoft, ébresztő!

- Melyik szerinted 2014 legjobb játéka, és miért?
Nagyon sok jó játék jelent meg az idén, nálam a Reaper of Souls volt a nyerő, elképesztő mennyiségű tartalommal dobta fel az egyre inkább ellaposodó alapjátékot. Az ilyen húzások miatt tartom a Blizzardot a galaxis legjobb fejlesztőcsapatának.

- Ha van, akkor ki/kik a kedvenc kommentelő(i)d a GSO-n?
Hiányolomnagyon Gócza Gergő értelmes hozzászólásait, mondjuk annyi mentsége van, hogy ő már a GS csapatához tartozik és élőben osztja nekünk az észt.

- Mit vársz 2015-től?
Egy hasonlóan pörgős évet, mint az idei. Nagyon szeretném, hogy ez a csapat megmaradjon (ismét csak GameStar brandben gondolkozok), illetve a frissen csatlakozott gyakornokaink érezzenek rá arra, mit is jelent ehhez a társasághoz tartozni. Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)