Hirdetés

Próbáld ki magad gyakornokként a GameStar csapatban!

|

Jól írsz? Szereted a játékokat? Érdekel a social média? Szeretnél rendezvényeken velünk dolgozni? Magyarország legnagyobb játékmagazinja most tárt karokkal vár, hogy kipróbáld magad!

Hirdetés

2014 végén hirdettünk meg utoljára gyakornoki pályázatot. Rengetegen jelentkeztetek, hetekig elhúzódott az elbírálás, és nem is tudtunk minden arra érdemes jelentkezőnek lehetőséget biztosítani, hogy kipróbálja magát. Most, hogy közeleg a nyár, úgy gondoltuk, újra megnyitjuk a kapukat, és újabb gyakornokokat keresünk Magyarország legnagyobb játékportáljának írói csapatába.

Ezúttal kimondottan olyanok jelentkezését várjuk, akik szeretnek írni, szeretnének naponta több tízezer, videojátékok, filmek, egyéb, a szubkultúrához kapcsolódó témák iránt érdeklődő olvasó számára átadni valamit. A gyakornokok megismerhetik, hogyan készül egy online magazin, milyen egy szerkesztőségi rendszer, részt vehetnek a napi munkában, megismerhetik a magazin készítésének folyamatát.

Kik jelentkezhetnek?

Nemtől függetlenül bárki, aki elmúlt 18 éves, érdeklődik elsősorban a videojátékok, a gamer életmód, a kapcsolódó témák (filmek, sorozatok, cosplay, esport, satöbbi) iránt, hajlandó szabadidejében a cikkírással foglalkozni, és tisztában van a magyar helyesírás szabályaival (persze mi is sokat hibázunk, de azért alapvető dolgokat elvárhatunk). Ha kimondottan jól, stílusosan írsz, az mindenképp előny. Az sem baj, ha nem Budapesten élsz, nem kötelező bejárni a szerkesztőségbe, otthonról is dolgozhatsz.

Mit kapok azzal, ha gyakornok leszek nálatok?

Rengeteg tapasztalatot az online újságírás, egy online szerkesztőség működésével kapcsolatban, emellett segítünk íróként is jobbá válni. Ha van kedved hozzá, segíthetsz rendezvényeinken is, ahol megnézheted, hogyan áll össze egy GameNight, egy PlayIT, betekinthetsz a kulisszák mögé, része lehetsz a folyamatnak. És persze az sem kizárt, hogy ha kitartó vagy, akkor idővel a csapat tagja leszel, és munkát ajánlunk neked. Kaci és TÁ is így dolgozik már nálunk, ők is tudnak segíteni a folyamatban.

Nehéz ma produktívnak lenni. #thedivision

A photo posted by GameStar Hungary (@gamestarhu) on

Hogyan lehet jelentkezni?

Küldj egy e-mailt a gyakornok@gamestar.hu címre, és szerepeljenek benne a következő információk:

- Teljes név
- Kor
- Lakhely (csak település)
- Melyik iskolába jársz, mit tanulsz vagy mivel foglalkozol
- Néhány mondatos bemutatkozás
- Néhány mondatos leírás arról, hogy miért szeretnél nálunk gyakornokoskodni
- Telefonszám

Emellett minden jelentkezőnek küldenie kell egy maximum 1500 karakter hosszú hírt (és annak forrását, forrásait) és egy maximum 3000 karakter hosszúságú cikket (lehetőleg ne tesztet, hanem valami hosszabb írást egy érdekes témában, akár elemzést, akár eseményösszefoglalót, akár játékelőzetest). A cikket, cikkeket a levélhez csatolva, .doc, .docx, .odt vagy .rtf formátumban, esetleg Google Docs-ba feltöltve kell elküldeni.

Mondanunk sem kell, csak saját írást várunk. Értékeljük, ha veszed a fáradságot, és egy teljesen új cikket írsz, nem pedig egy olyat másolsz be, ami hónapokkal, évekkel ezelőtt már megjelent valahol. Ha mégis, azt tüntesd fel a levélben.

Meddig lehet jelentkezni?

A jelentkezést június 19-én, vasárnap zárjuk le. A pályázatok feldolgozását már korábban elkezdjük, így az is lehet, hogy a legjobbakat az azt követő héten felkeressük, viszont attól függően, hogyan tudunk haladni, mennyi jó nevező van, lehet, hogy csak később fogunk írni. Csak azoknak írunk vissza, akik sikerrel vették az első akadályt, de ha a lista végére értünk, arról szólni fogunk a GSO-n. Ez nyilván szubjektív megítélés lesz, ne vedd magadra, ha nem keresünk.

Szeretettel várunk mindenkit, írjatok, legyetek kreatívak, mi már nagyon várjuk, hogy új arcok és hangok is helyet kapjanak a csapatban!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)