Hirdetés

Miért misztikus szám a 10000?

|

Van olyan határ, amelyet elérni egyenesen csodás dolog. Most mesélünk kicsit nektek a 10000 nagyságáról. Aztán lehet, hogy kérünk majd egy apróságot.

Hirdetés

A tízezer egy csodás szám. Próbáld meg kimondani, kellemesen bizsergető érzés lesz. Ha most furcsán néznek rád a körülötted ülők, akkor az az áhitattal vegyes csodálat rejtett jele, légy büszke rá.

Van 10000 éves kalendárium, ott a német Roland Emmerich rendezésében készült I. e. 10 000, vagy az 1969-ben megjelent 10000 lépés, az Omega második magyar nagylemeze. 10000 madár is csodaszép élmény, de még a The Crew szabadon bejárható útjainak 10000 kilométere is arról árulkodik, hogy ez a szám bizony misztikus, egyedi és megismételhetetlen. Nem csoda, hogy nekünk is sokat jelent.

A GameStar YouTube csatornájának közössége hamarosan eléri a mérföldkőnek számító 10000-es határt, már csak egy kis szorgalomra, lelkesedésre és elkötelezettségre van szükségünk, hogy veletek ünnepelhessünk. Október 23-án este Daev és Sirius egy élő stream keretében a Neocore Games ajándékcsomagjával köszöni meg nektek a figyelmeteket, aktivitásotokat. A The Incredible Adventures of Van Helsing teljes játékot a most megjelent két DLC-vel, a Thaumaturge-dzsel és az Arcane Mechanic-kel együtt sorsolják ki a srácok a nézők között, érdemes tehát követni a GameStar YouTube csatornáját, mert itt sosem lesz unalom és ajándékmentes élet.

Már csak kevés kell, iratkozzon fel mindenki, hamarosan még több műsorral jelentkezünk. Talán késő éjszaka is...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)