Hirdetés

GameStar Hype 2012.02.14.

|

Elkészült a legújabb Hype, ezúttal Endre mondja a híreket: Uncharted: Golden Abyss trailer, Transformers 4 mozifilm, L.A. Noire folytatás, Ubisoft idei megjelenés, Unreal 4 motor erőforrásigény, Warcraft és Starcraft táblás játékok.

Hirdetés

A mai adásban betekinthetünk az Uncharted: Golden Abyss trailerébe, beszélünk kicsit a Transformers 4 mozifilmről, beharangozzuk a World of Warcraft és a Starcraft táblásjátékokat, szurkolunk kicsit az L.A. Noire folytatásának, csemegézünk a Ubisoft idei megjelenéseiből valamint kiszámoljuk hány Xbox és iPhone teljesítménye kell majd az új Unreal 4 motor tisztességes futtatásához. Mindezt Endre tolmácsolásában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)