Hirdetés

GameStar Hype 2012.04.12.

|

Ma Doktor Agon György hírei következnek: Square-Enix, Electronic Arts, Warhammer 40K, Dark Souls, Mass Effect 3, Bethesda, HALO 4, Gaikai, Facebook, Gog.com, Steam.

Hirdetés

Dr. Agon György csak mondja: A Square-Enix online zeneszolgáltatást indított, az Electronic Arts úgy néz ki Warhammer 40K tankokat másolt, itt egy trailer a Dark Souls PC verziójából, A Mass Effect 3 új peccse nem engedi elindulni a játékot, a Bethesda be akarja jegyeztetni a "Fus Ro Dah" kiáltást, a HALO 4 zenéje új koncepció mentén, a Gaikai most már Facebookon keresztül is fut. A gog.com-osok szerint a Steam elértékteleníti a játékokat a nagy árleszállításokkal.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)