Hirdetés

GameStar Hype 2012.05.07.

|

A mai híreket aDaM mondja: MCA, Wii U, Bosszúállók, James Cameron, David Jaffe, E3 visszaszámlálás.

Hirdetés

A mai műsor megemlékezéssel kezdődik a pénteken elhunyt MCA (Beastie Boys) emlékére, kiszivárgott egy Wii U launch titles lista, A Bosszúállók minden idők legjobb első hétvégéjét hozta az Egyesült Államokban 200 millióval, James Cameron kijelentette, hogy élete végéig csak Avatarokat akar forgatni, David Jaffe (God of War) az új játékáról beszélt: lesz benne egy pisztoly és a pisztolyt fogó ember (hurrá), Az E3 előtt két hétig E3 visszaszámlálás néven lesz minden napos műsor, ezek egyike a magyar videójáték média legnagyobbjait ülteti majd egy asztalhoz (Stöki/Index, BaTe/PC Guru, Grath/576 és természetesen mazur/GameStar) - nálunk az E3 két héttel korábban kezdődik.

   

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)