Hirdetés

GameStar Hype 2012.05.15.

|

Immáron a stúdióból jelenti aDaM a híreket: Epic Games, Next-gen konzolok, Nintendo 3DS, PS Vita, a lakosság fele gamer az USÁban, CSI: Miami, CapCom, XBox 8, Depeche Mode, Diablo III.

Hirdetés

A sok jókívánságnak köszönhetően aDaM jobban van és máris sorolja a híreket: Tim Sweeney szerint a következő generációs konzoloknak nagyon erőseknek kell lenniük, A Nintendo 3DS-hez új firmware érkezik, A PS Vitából egy év alatt 10 millió darabot adnak majd el elemzők szerint, az USÁban a 8-64 év közöttiek fele gamer,  megszűnik a CSI: Miami, A CapCom reagált a Kinectes hírekre, XBox 8 lesz az új Xbox neve? Egy Depeche Mode klipet mutat aDaM, megjelent a Diablo III.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)