Hirdetés

GameStar Hype 2012.07.05.

|

Folytatódik a különleges nyári GameStar Hype sorozat, a mai napon egy érdekes beszélgetés folyt a Gaikai felvásárlásáról, illetve aDaM a kánikula elleni védekezésről faggatta a stábot.

Hirdetés

Bizony meleg van ma is, ezért aDaM arra volt kíváncsi az irodában, hogyan lehet védekezni a hőguta ellen GameStar módra. Mindenki a legjobb tudása szerint válaszolt, de nem csak itt igyekeztünk okos megfejtők lenni.



Komolyabb beszélgetés is kerekedett arról, hogy vajon miért is vásárolta meg a Sony a Gaikai rendszerét, mennyire kell emiatt aggódni a Microsoftnak: a stúdióban mazur, HP és Mocsy elmélkednek a nagy bejelentés okairól és következményeiről. Jöjjön tehát a mai GameStar Hype rendkívüli vakációs adása:



Nektek mi a véleményetek a Sony nagy lépéséről? És az iszonyatos melegről? Várjuk a kommenteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)