Hirdetés

GameStar Hype 2012.07.11. - tábor és kulisszák mögött

|

A GameStar Hype nyári kiadásának mai darabjában táborozunk, majd a szerkesztőséggel ismerkedhettek.

Hirdetés

Már csak néhány nap, és vonulunk a táborba egy dalt énekelve: "Hegyek között, völgyek között zakatol a Chava / A táborba érkezik a GS-esek java".

Mai műsorunkban Chava és Mocsy beszélgetnek a táboról, az eseményekről, bajnokságokról, a napi menüről és rengeteg fontos részletről - ne feledjétek, a tábor vasárnap kezdődik.

Ezt követően régi kívánságotok teljesül: bepillantást nyerhettek a szerkesztőség életébe, megismerkedhettek Vandával, aki a mi szigorú ámde imádott korrektorunk, megnézhetitek, milyen üres dobozokat viszünk a táborba, sőt Endre vágóasztala és kütyüi is adásba kerülnek - mindez aDaM tolmácsolásában. Ami igazi szenzáció (ha eddig nem lett volna elég) a jövő héten megjelenő GameStarba is bepillantást kaphattok, a stábnak komplett oldalakat sikerült videóra vennie (többek között a megújult Arénát is)! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)