Hirdetés

GameStar Hype 2012.12.17.

|

Egyik szemünk sír, a másik pedig nevet, ha a GameStar Hype legújabb, mai adására gondolunk. Hogy miért? A folytatásból minden kiderül!

Hirdetés

Szomorúak vagyunk, hiszen Réku bájos mosolya már a múlté, férfi olvasóinknak be kell érnie aDaM műsorvezetői személyével, aki legalább olyan jól szórja az aktuális hírmorzsákat, de valahogy nem annyira dekoratív. Sebaj, hiszen így is beszámol a játékipar legutóbbi történéseiről, semmiről sem maradtok le. Szó esik többek között a StarCraft II: Heart of the Swarm multijáról, a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex jogairól, valamint megkapargattuk a Bobby Kotick témát is, de csak óvatosan, hiszen félünk az úriember tetemes rajongóbázisától.

Aki szeretné kellemesen érezni magát, elengedhetetlen kellék hozzá a mai GameStar Hype, jó szórakozást kívánunk hozzá:

Ui.: ugye emlékeztek még a GameStar Adventi Játéközön akciójára? Saját stílusú naptárunkban ezúttal a Counter-Strike: Global Offensive szerezhető be szinte fillérekért...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)