Hirdetés

GameStar Hype - előzetesekből sosem elég

|

Menetrend szerint érkezik a GameStar videós hírműsora, amelyben ezúttal is a hét legizgalmasabb híreit gyűjtöttük össze.

Hirdetés

Ahogy heti összefoglaló sincs GTA V hírek nélkül, úgy péntek sem lehet GameStar Hype nélkül. Ez már csak így megy mifelénk.

Ezúttal ismét a csodálatos BZ állt a kamerák elé, akinek az a hálás feladat jutott, hogy a hét legizgalmasabb híreiről számolhatott be a GameStar TV nézőinek. Izgalomból pedig nem volt hiány, hiszen többek közt megérkeztek a reakciógombok a Facebookra, így mostantól nem lesz olyan egyszerű követni, mit is gondolnak az emberek a bejegyzéseinkről. Na de ne is szaporítsuk a szót, mondja ezt el inkább BZ.

Ha nem akartok lemaradni a jövőbeli videóinkról sem, akkor itt tudtok feliratkozni. Érdemes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)