Hirdetés

GameStar Hype - Doom címlap, Division béta és Deadpool mánia

|

A délután kezdődő GameNight előtt még bőven elég idő van arra, hogy gyorsan megnézzétek az eheti GameStar Hype-ot.

Hirdetés

Ezen a héten sem maradtok GameStar Hype nélkül, melyet újra csodálatos főszerkesztőnk, HP tolmácsolásában élvezhettek. 

Nem meglepő módon a ma megjelent 2016/02-es GameStar magazin bemutatásával kezdődik az új Hype. Ne feledjétek, ebben a hónapban teljes játékunk nem más, mint a kiváló Remember Me. Ezután szó esik a Far Cry Primal előrendelői akciónkról, melynek keretei között ajándékba kapjátok a Far Cry 3 - Blood Dragon PC-s változatát. Lassan már nem árt elkezdenetek a készülődést, mert délután várunk benneteket a Barcraft 2-ben egy fergetegesnek ígérkező GameNightra. Ezen a hétvégén pörög a Tom Clancy's The Division nyílt bétája, külön is megvásárolható Call of Duty: Black Ops 3 multija, valamint új MMO játékon dolgozik a BioWare. Ezekről és más izgalmas hírekről is informálódhattok, ha megnézitek a friss GameStar Hype-ot.

Ha a jövőben sem szeretnétek lemaradni a Hype adásokról és kíváncsiak vagytok még több GameStar videós anyagra, akkor feltétlenül iratkozzatok fel YouTube csatornánkra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)