Hirdetés

GameStar Hype - videón minden, ami fontos volt a héten

|

Befutott a GameStar Hype legújabb adása, amelyben életnagyságban csodálhatjátok meg HP-t és a kezében tartott márciusi GameStart, amely természetesen Division címlappal érkezik.

Hirdetés

A mai bizony egy csodálatos nap, hiszen nemcsak a GameStar magazin jelent meg az újságárusok polcain, hanem elkészült a heti Hype is, amelyben az elmúlt napok legizgalmasabb híreit gyűjtöttük csokorba, hogy videós formában is elmeséljük őket.

Mondhatnám, hogy ezzel le is tudtuk a hetet, de holnap Győrben veszi kezdetét a 2016-os PlayIT szezon, úgyhogy egy kifejezetten izgalmas hétvége vár még ránk rengeteg programmal és akcióval. Én például biztosan be is szerzem a Rainbow Six: Siege-et, hogy a keddi verseny előtt még gyakorlhassak egy kicsit.

Ha valamiért nem tudtok kilátogatni a rendezvényre, de utólag visszanéznétek azt, akkor iratkozzatok fel a csatornánkra, ahol mindenről beszámolunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)