Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Kitartóan gyakoroljuk, hogyan álljunk ellen a tavaszi napsütés vonzásának. Sokat segítenek ebben a játékok.

Hirdetés

Rég volt ilyen, de örömmel jelenthetjük, hogy zsugorodni kezdett a félbehagyott, vagy még el sem kezdett, de már évek a polcunkon (újabban inkább virtuális könyvtárunkban) porosodó játékok kupaca. Legalább valami jó is kikerekedik abból, hogy ennyit ülünk otthonon.

Hirdetés

mazur - Egy csoda ez a Doom Eternal, úgyhogy a hétvégén jó eséllyel ott fogok küzdeni az emberiség lelki üdvéért. Nincs mit! Csak a vállam fölött a képernyőre kukucskáló gyerekeket kellene kizárni valahogy a szobából, mert nem akarom, hogy lássák apát, amint láncfűrésszel felezi a démonokat és vicsorog közben.

HP - Sajnos én nem tudok ráérezni a Doom Eternalra, a Resident Evil 3 Remake elképesztően gyorsan múló varázsa is megkopott már, szóval óvatosan visszasomfordálok a Modern Warfare biztonságot nyújtó állandóságába. Persze azért közben egy kis családi The Witcher 3 mindig belefér az élménybe, komolyan mondom, 5 év után sem tudok ennél varázslatosabb játékot mutatni a palettáról. Azért valahol szomorú, hogy ha ezen túl vagy, akkor már jártál a csúcson, nem?

Paca - Végigtoltam az Ori and the Blind Forestet, és sajnos mivel úgy büntette a pontatlanságot, ahogy azt egy ilyen aranyos játéknak nem volna szabad, nem tudtam igazán értékelni az egyébként kedves és szívhez szóló történetet. Mészárolok inkább a Borderlands 3-ban, annál legalább nincs disszonancia a téma és a játékmenet között.

Csirke - Még mindig nem tudok betelni a Nioh 2-vel, ami második végigjátszásra már nem is annyira kegyetlen az emberrel. Régi ismerősként köszöntöm újra azokat a bossokat, akiknek nemrég egyszer már elkentem a száját.

Szabi - Aktiváltam a GeForce Now ingyenes időszakát, így kipörgethetek olyan címeket, amikre eddig a szegény öreg laptopom teljesítménye miatt nem volt lehetőségem. Egy komával már ki is néztük magunknak a Warhammer: Verimtide 2-t, ami már itt figyel a könyvtáramban egy ideje, szóval valószínűleg a rágcsálóirtással töltöm majd el szabad perceimet. 

Szada - Folytatom a filmes és sorozatos lemaradásaim pótlását, oda-vissza cikázok a Netflix és az HBO GO tartalmai között. Tudom ajánlani a Brexitet és az Ez így nem okét is, a következő kiszemeltek között pedig ott van a Budapest Noir, a Hétköznapi vámpírok sorozat és a korábban elmaradt Castlevania széria is.

Kivi - Éltem a tavaszi leárazási dömping lehetőségeivel, és begyűjtöttem a Days Gone-t, amivel már régóta szemeztem, de valahogy mindig kimaradt. Hétvégén bele is vetem magam a játék történetébe.

Blade - A Steames megjelenés óta a Borderlands 3-mal vezetem le a feszültséget, ha pedig egy kis roguelite mókához van kedvem, akkor a Bastion és a Transistor készítőinek a játékát, a Hadest nyüstölöm, ami az elmúlt hetekben az all-time kedvenceim közé is simán bekerült.

Chava - Végeztem a Doommal, és a Doom is végzett velem. Egyelőre jóllaktam a démonokkal, szóval nem sietek a folytatással, inkább hagyom ülepedni az élményt. Amíg pedig eldöntöm, hogy mit húzzak ki következőnek a listámról, fejest ugrok a Wasteland 3 bétájába, mert tudni szeretném, hogy mennyit fejlődött a második rész óta, és érdemes-e várnom a premierjére, mely nemrég még oly közelinek tűnt.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)