Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Egy emberként irigyeljük a GameStar derék főszerkesztőjét és igyekszünk játékba fojtani bánatunkat.

Hirdetés



Szonja - Időmenedzsmenteset leginkább: három különböző melót sikerült beterveznem erre a hétvégére, családi születésnapozás és némi lovaglás mellé. Játéknak marad a FarmVille 2 meg a SimCity Social, aztán majd a jövő hét vége felé jöhet a fellélegzés és a komolyabb gaming. Még jó, hogy a tervezés néha jobb játék, mint sok piacon lévő AAA cím:)



Julcsi - Miután kitakarítottam a lakást és megfőztem az ebédet remélhetőleg lesz annyi xp-m a barátomnál, hogy odaenged a Tomb Raider elé. Még csak a felénél vagyok és ez nem olyasmi, amit könnyű abbahagyni. Kizárólag akkor vagyok hajlandó egy kis szünetet tartani, ha végre találok egy jó horrorfilmet, amit még nem láttam és amitől garantáltan rémálmaim lesznek. Hm, erről jut eszembe, hiányoznak a zombik is... lehet, hogy egy kis Black Ops 2 is belefér a ma estébe.



Mocsy - Bioshock Infinite.STOP.20 órája tolom.STOP.Még mindig nincs vége.STOP.Ezidáig az Év játéka.STOP.Hétfőn jön a teszt.STOP



HP - Elvileg a hétvégén játszottam volna a The Walking Dead: Survival Instinct című nagybecsű borzalmat, de idő előtt kifutotta magát a teszt. Még hétvégén azért próbálkozom vele kicsit, de már sokkal inkább a Dead Island: Riptide mozgat, ha végre a kezem közé tudom kaparintani. Aztán persze ott van még a Sniper: Ghost Warrior 2, amelyet becsületből is végig akarok tolni, bár nem egy nagy szám, de a mesterlövész fétisemnek semmi sem elég. Már csak elég idő kellene mindehhez...



Chavalier - Bajban leszek ezen a hétvégén, hiszen egyrészt hajt a kíváncsiság, és mindenképpen bele szeretnék kukkantani a Neverwinter béta harmadik körébe, amihez 2500 kulcsot osztottunk szét. Ezen felül a Dead Space 3: Awakening DLC van terítéken, néhány menet a Gears of War: Judgment multiplayer térképein, és végül, de nem utolsósorban egy Batman: Arkham Asylum végigjátszás. Nem ez lesz az első, és nem is az utolsó.



Daev - A másnapkoboldok a kanapéra kényszerítettek, ezért sajnos kénytelen vagyok kitolni végre a Far Cry3-at. Már nincs sok hátra, úgyhogy ha minden jól megy, akkor még az Uncharted második részére is marad egy kis időm a hétvégén és ha fele annyira tökéletes, mint a harmadik epizód, akkor még az alvás röpke órácskáiból is hajlandó vagyok lecsippenteni a kedvéért.



Gyu - Egy szerencsés Press-elérésnek köszönhetően már szerda óta járom Neverwintert és élem át az ottani kalandokat: nekem egyelőre nagyon tetszik, bár nem vagyok még valami nagyon "acélos" a magam 7 szintjével. Természetesen a tőlem megszokott guardian típusú karakterrel játszom, egy half-orc leányzóval (valaha, boldogult D&D korszakomban is az egyik fő karakterem egy half-orc volt). Egészen biztosan jut még majd idő Star Trek Onlinera, és a Steam Indie Spring Sale-jére is tuti ránézek valami újdonságért...



Nightwolf - Nem tudok lezizzenni a Guild Wars 2-ről! Vadászgatok, fenyveseket vágok ki, fémkardokat és mellvérteket készítek, befogok pár állatot... Tisztára, mintha a telken lennék! Csak ott nem az egeret huzigálva teszem ezt... Mondjuk huzigálnám őket rendesen, ugyanis egy család télire berágta magát a konyhába. Persze nem bántanám őket, hanem inkább terelgetném a kedves telekszomszéd irányába...



RG - A hétvégém egy szerencsétlen keddi esemény miatt az autóm szerelésével fog telni, mellette pedig már keményen készülünk a hamarosan induló vitorlázórepülő szezonra, úgyhogy mellette játszani nem nagyon marad idő. Ha mégis, akkor az pontosan úgy néz ki, mint a gyakorlat, vagyis Shift 2, valamint Condor Soaring Simulator (utóbbi LAN-on a két csirkefogó cimborámmal).



Hunter - Meglett a StarCraft II: Heart of the Swarm. Lehet tippelni mennyit aludtam péntek óta (hint: már a kávésbögréket is megittam). Egyébként, ha valaki úgy érzi, hogy magához hasonló rendkívül jóarc GS olvasókkal szeretne játszani, keressen rá a játék Group részében a GameStar Hungary csoportra. Ott várunk titeket, lepjük el a Bnetet!



Gulius - Mivel fantasztikus ügyességgel miszlikbe vágtam bal kezem 2 ujját és természetesen azt a kettőt amit muszáj használni játszáshoz, ezért sajna a hétvégét édesded olvasgatással töltöm, már csak azért is, mert eme kis szösszenet begépelése során is háromszor rittyentettem tele a gatyámat és kiderült azt is, hogy simán tudok üvöltve káromkodni akár négy percen át, megszakítások nélkül....



Szada - Mivel elkapott valami nyavalya és egész héten az ágyat nyomom, leginkább a lázmérő pittyegésével próbálom eljátszani a klasszikus Star Wars témát, eddig kevesebb, mint több sikerrel. Ha mégsem dögrováson vagyok és el tudok mászni a klaviatúráig, akkor egészen meglepő módon újraélem a régi szép pillanatokat és gyönyörűségesen kivitelezek pár csínyt a Pokoli Szomszédok első két részében. Miért nem lehetett ezeket ízlésesen folytatni?



kacor - Ha van pici szabadidőm, Ridicoulus Fishing-ezek egy kört, ha kicsit több, a Captain Brawe-et veszem elő. Tiszta Monkey Island-hangulat.






Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)