Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Az utolsó hétvégén a májusi GameStar leadása előtt is a játékoké a főszerep.

Hirdetés



Sophiaso - Újra belevetettem magamat a Far Cry 3 világába, csak ezúttal kicsit másképp: a Blood Dragonnal játszom. A szövegei és a hangulata csillagos ötös :)



Mocsy - A hétvégén elég sok munka lesz, hiszen közeleg a májusi GameStar lapzártája, de azt hiszem hogy néhány menet Don't Starve belefér. Csak aztán nehogy hajnalig tartó duhajkodás legyen belőle...



HP - Még mindig a Dead Island: Riptide fut nálam, próbálok minden zugba benézni, hiszen egy négy oldalas tesztet kell leadnom Mocsynak, aki egy zombihordánál is keményebb sebeket ejt, ha nem szállítom le az anyagot. Pedig szívem szerint még mindig a Far Cry 3 szigetén ugrálnék, helyette a mocsaras, posványos, hullákkal teli tengerparton kaszabolok elkeseredetten. Nehéz dolog a popszakma.



Chavalier - Ó jaj, már várnak a Might & Magic: Heroes VI - Shades of Darkness sötételfjei, hogy csatába vezessem őket, miközben a BioShock 2 kiegészítőjét (Minerva's Den) is szeretném befejezni. Dráma, dilemma, döntésképtelenség...



Gyu - Lássuk csak: visszatértem a Guild Wars 2-be, ahol nagyon élvezem a játékot ismét és sikerült több szintet lépnem, így szinte biztos, hogy Guild Wars 2 lesz a hétvégén. A Star Trek Online mostanában alap, főleg azért, mert érkezik a Legacy of Romulus kiegészítő május 21-én, ahol lehetünk romulánok is akár. A harmadik, amit ki fogok próbálni, a Candy Box, az ASCII játék, amelyről nagyon jókat hallottam.



Paca - Nyilvánvalóan elkerülhetetlen volt, hogy belekóstoljak a Far Cry 3: Blood Dragon nyújtotta élménybe, és gyerekek… ez továbbra is egy zseniális alkotás. Mivel én hazajöttem a szüleimhez, az Xboxom pedig Pesten pihen, korlátozott az elérhető játékok száma, de valószínűleg a Mafia 2-t fogom nyüstölni, amikor épp nem négyoldalas előzetest írok a GS-be, vagy egyéb, hasonlóan fontos tevékenységre vagyok kötelezve. Sorozatokkal is nagy lemaradásban vagyok, úgyhogy az éjszaka leple alatt igyekszem megnézni ha mást nem is, a Game of Thrones és a The Office egy-egy részét. A The Office-t még meg is siratom hamarosan.



Nightwolf - A Guild Wars 2 alap! Ragaszkodom hozzá, mint mozdony a sínhez! Viszont itt van ez a rohadék Don't Starve! Ha nem vagy elég ügyes, előrelátó és gyors, akkor bármikor meghalhatsz és nincs tovább. Persze, vannak benne okosságok, hogy miként cselezd ki a halált, de néha nem jön össze és akkor olyanokat szeretne csinál az ember (ráüvölteni a monitorra, ráüvölteni a plafonra, ráüvölteni a kedvesére - aki aztán bucira verné -, ellenállhatatlan vágyat érezni az egér durva szétamortizálása iránt), amiket később megbánna. Így marad a haragbenyelés, meg az agyvérzés...



Hunter - Az hagyján, hogy a elment az internet meg az áram, de hétfőn még vár rám három ZH is, úgyhogy tanulok vakulásig. Na jó...a Minecraft Pocket Edition azért még működik...;)



Szada - Volt szerencsém kipróbálni a Poker Night 2 nevezetű csodát és egyszerűen lehengerlő a játékmenet, már annak, aki ismeri a póker alapszabályait. A karakterek zseniálisak, a poénok ütnek és szerelem első látásra.



kacor - Star Command és a végtelen bájosak (Bioshock Infinite).


Dudu
- Nálam munkaügyi kötelességből a Surgeon Simulator 2013 fut (a tesztet még ma le kell adnom), mit ne mondjak, elég elborult egy játék. Előtte/közben/utána DVD-t szerkesztek és hírezek, illetve ha marad egy kis időm, akkor a Race Driver Grid-et nyüstölöm: régen nem tudtam irányítani billentyűzettel, most viszont kontrollerrel remekül megy. Na jó, nem megy remekül, de sokkal jobban élvezem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)