Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

A hosszú hétvégén sem unatkozik a GameStar szerkesztősége, van itt Call of Duty: Ghosts, Battlefield 4, Dark Souls 2 és minden, ami játékos ingere.

Hirdetés

Paca - A hosszú hétvégére való tekintettel családi program van tervben, de nem kizárt, hogy szabadidőmben nekilátok a The Bureau: XCOM Declassifiednak, mert régóta pihen már, épp itt az ideje, hogy megmutassam a földönkívülieknek, melyik út megyen Budára. Továbbá megvettem iOS-re is a Limbót, ami számomra az egyik legjobb indie játék, ami valaha készült, úgyhogy ha már csak a kezeimet tudom felemelni fáradtságomban, de az álom nem jön a szememre, megint végigjárom a fura világot a fura kisfiúval.

HP - Hosszú hétvége, de főleg munkával telik, szóval játszani éppen csak annyi idő van, hogy megpörköljek pár zombit a House of the Dead Overkill-ben, ami kétségtelenül minden idők egyik legjobbja. Viszont a House of the Dead 4 kétségtelenül minden idők egyik legborzalmasabb, szánalomba merített trágyahalma, ha szabad ilyen óvatosan fogalmaznom. Szóval aki át akarja élni a játéktermi lövöldözés hangulatát modern köntösben, akkor annak Overkill és 3D. Utána minden más unalmas semminek tűnik...

Daev - Ez a hétvége a Call of Duty: Ghosts tesztelésével és természetesen a cikk megírásával telik majd. Emellett ellátogat hozzám Sirius is, akivel az Assassin's Creed IV: Black Flag GameStartot is felvesszük, hogy hétfő este már nézhessétek is a GSO-n. Ha valamilyen csoda folytán maradna bármennyi időm, akkor a városligetben kergetőzöm majd Ellie-vel, aki után először futni kell, hogy ne fürödjön meg minden pocsolyában, majd pedig menekülni, hogy ne sározzon össze.

BZ - Jómagam a Deadfall Adventures tesztelésével leszek elfoglalva hétvégén. Elsőre kissé durvának tűnik, mennyire pofázmánytalanul sikerült lekoppintani a teljes Indiana Jones örökséget, de ha a játék jó, még ezt is hajlamos vagyok elfelejteni. 1 százaléktól 99-ig még bármi lehet. Viszont azért az androidos Plants vs. Zombies 2-ben is kéne haladni előre, mert már saját feleségem is lehagyott, és bőven a Vadnyugaton jár, míg én még mindig az egyiptomi pályákat próbálom három csillagra maxolni.

Chavalier - Nálam még mindig nem csengett le a rumvedeléssel, artikulálatlan Arrrgh! felkiáltásokkal, a papagájok, a falábak és a szemfedők iránti megmagyarázhatatlan vonzalommal járó láz, vagyis szabadidőm morzsáit továbbra is a hajókorláton átrepülve landolnak a sós habokban, hogy a cápák eledeléül szolgáljanak. Ha netán sikerülne az utolsó zsebkendőnyi földdarabot is uralmam alá hajtanom, akkor az Assassin's Creed IV: Black Flag után egy könnyed lövöldözést tudok még elképzelni Battlefield 4 kampányában.

Flatline - Dark Souls 2 béta, mert megérdemlem a szenvedést, kínokat, sírást, nyüszítést és hisztérikus üvöltést, miközben a kontroller rendre a televízióban landol majd. I love you FromSoftware! Paca pedig nem értem mit limbózgat, Unchartedezzen!

Szonja - Hosszú és fárasztó hetem volt, vidéki kiküldetésben, most viszont enyém a világ, meg a The Last of Us. A lányom a nagymamával, én pedig azon a pár órán kívül, amit lovak között töltök majd, végig a kontrollert nyúzom majd. Három egész napig. Végre.

Szada - A Steam halloweeni akciójában féláron beszereztem a The Incredible Adventures of Van Helsing-et, hazánk fiainak és lányainak (Neocore) egyik büszkeségét, már csak a legutóbbi Arcane Mechanic DLC-t kell megvásárolnom hozzá és teljes lesz a boldogságom, de csak akkor telepítem fel, ha a családdal már elég időt töltöttem.

Gyu - Először is új esélyt kap tőlem a Realms  of Arkania – Blade of Destiny, állítólag most már sokkal jobb és sokkal szebb, meglátjuk. Megvettem a Bundlestarsos The Superpower Sims bundle-t, amelyben vasutas, repülős, teherautós, versenyautós szimulátorok vannak, épp ezért végre kipróbálom, miért olyan népszerű a németeknél az Agricultural Simulator. S persze nálam folyik az NBA 2K14 évada, a csapatom egyelőre esélyes a rájátszásra, szóval az újonc dobóhátvédemmel nyomatom a meccseket.

Mocsy - Vidéken töltöm a hétvégét, bő családi körben, ilyenkor komoly játékról szó sem lehet, mindössze egy három éves laptopot hoztam magammal, ami tökéletes arra, hogy levelet írjak, de a Battlefield 4 már csak nevet rajta. Nem is baj, itt vidéken a Halottak napja dolgot nem veszik félvállról. Persze esténként amikor elcsendesedik a ház és az ikrek álomba merülnek bekapcsolom a Panzer General Online-t, már az amerikai hadjárat második felében (normandiai partraszállás) tartok, még mindig igen addiktív, sokat fogok vele játszani akkor is, ha végre élesedik.

Nightwolf - Azt a sportot nyüstölöm, amiben a legtöbb összecsukható kerti széket csapkodják szét egymás hátán... Nem, nem curlinges játékkal játszom, de nem is sakkszimulátorral. Csak egy kis laza pankrációval, a WWE 2K14-gyel!

Eprespuszedlee - Szétcsapkodok néhány kerti széket Nightwolf hátán, csak előtte el kell mennem a Praktikerbe egy-két masszív darabért. Kedvelem a verekedős játékokat és gyerekként örömmel néztem a pankráció közvetítéseket, úgyhogy szívesen teszek próbát a WWE 2K14-gyel!

Hunter - Nem sokat leszek itthon, de abban a néhány órában két dolog biztos. Az egyik, hogy továbbra is megállíthatatlanul robogok majd a League of Legends ladder Silver medálja felé, a másik, hogy Zyra és az ő csodaszép új szerelése az enyém lesz. Kis álmaim vannak, de megszenvedek értük. Egyébként az se lenne rossz, ha haladnék végre a Dokik c. örökbecsűvel, de úgy is tudom, hogy amint elkezdem, kattintgatni támad kedvem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)