Hirdetés

GameStar játékajánló - Ezzel játszunk az év végén

|

Zombikkal, pandákkal, kalózokkal és bérgyilkosokkal búcsúztatjuk az óévet.

Hirdetés



Szonja - A Jézuska jó fej volt, hozott Wonderbookot a családnak (leginkább persze anyucinak, azaz nekem), úgyhogy a nappalok családi varázslástanulással telnek, de az éjszakákat továbbra is a pandák uralják. Amúgyis kénytelenek voltunk őket erre a napszakra száműzni, mielőtt a lányom teljesen átvette volna az uralmat Pandariában.



Szada - A két ünnep közötti, szusszanásnyi kis időt kihasználva nekiugrottam az epizodikus megjelenésű The Walking Dead című zombis mesterműnek, amelyet kollégák és barátok unszolására próbáltam ki, és azt kell, hogy mondjam valódi gyémántra bukkantam. A drámai fordulatok és a történet teljes átéléséhez elengedhetetlen volt a magyar felirat, szerencsére az pont kéznél volt és nem túlzok ha azt állítom, hogy szinte egy lélegzetvétellel vittem végig az első epizódot, most pedig folytatásra szomjúhozva keresem a lehetőségeket a folytatásra. Szívből reméljük HP kollégával együtt, hogy elkészül a második évad is, hiszen a Telltale végre újra önmagára talált a zseniális Vissza a jövőbe sorozat után, köszönhetően az agyatlan járkálóknak. Ugye ti is megzabálnátok Clementine aranyos kis pofiját? A zombik biztosan...



EndreMan - Még mindig a Far Cry 3 bokrait, és titkos barlangjait fedezgetem fel. Nem is értem, hogy egyesek akik állításuk szerint mindent megcsináltak benne, hogyan érhettek sokkal előbb a végére mint én. Lehet, hogy béna vagyok, de az önérzetemnek sokkal kedvesebb azt hinni, hogy hazudtak és csaltak is! A The Walking Deadet végre tényleg megvettem, sőt a remélt akciónál is akciósabb 12,5 euróért. Pénzhez kellene jutnom az Assassin's Creed 3-ban is, mert épp kimaxolnám, de nincs pénzem az összes hajó fejlesztéshez. Az ünnepi hangulatban egyébként egyre inkább úgy érzem, hogy ismét végig kellene játszanom a Monkey Island 2-t, persze már a special editiont. Minden évben megismétlem ezt, és számomra megunhatatlan.



RG - Éppen levert valami kórság a lábamról, ezért leginkább azt játszom, hogy az ágyból gépelek, de ha esetleg jobban lennék, akkor megpróbálok végre valami érdemi tevékenységet is végezni a Far Cry 3-ban, és talán jut még egy kis idő valami Ikarus volánja mögött menni egy kört az OMSI-ban.

Dudu - Tisztelettel jelentem, sikerült befejeznem a Hitman: Absolution-t, úgyhogy jöhet valami új: múlt héten még Ezio konstantinápolyi kalandjait, a Revelations-t akartam újrajátszani, de időközben rádöbbentem, hogy még nem is próbáltam ki a Far Cry 3-at. Úgyhogy a hétvégén ez kerül terítékre, főleg úgy, hogy EndreMan megemlítette, hogy Ass' Creed és BioShock easter egg is található benne. Még több ilyet még több játékba!

Mayer - Ez a hétvége a szilveszterre készülés jegyében telik, bár szerintem a bevásárlás és a lakás dekorálása közé beékelek egy-egy Far Cry 3 multi meccset. Igazából legszívesebben kipróbálnám a The Walking Dead játékot, de akkor szinte biztos hogy nem lesz itt szilveszteri parti.



Hunter - A karácsony után jól bevásároltam iOS-re, úgyhogy most a The World Ends With You című, kiváló RPG-t fogom játszani minden fölös percemben. Az érdekes karakterek, a titokzatos történet, a kiváló harcrendszer mind hozzájárulnak ahhoz, hogy sírva tegyem le a telefonomat, amikor épp mást kellene csinálnom. Akinek van DS-e vagy iOS-es készüléke azonnal szerezze be, bőven megéri az (egyébként iOS appokhoz képest magas) árát.



Kacor - Belevetem magam végre a csuklyások legújabb kalandjába, üres perceimben pedig a Ravensword: Shadowlands kapcsán ámulok és bámulom azon, hova fejlődtek az iOS-os open world RPG-k.



Kox - A múlt héten alig volt időm játszani a sok utazás és a munka miatt, ami miatt ezen a hétvégén is (elsősorban) a Hitman: Absolution marad terítéken. Emellett persze van még más is, sikerült rávennem egy barátnőmet, hogy elkezdjük a Resident Evil 6-ot co-opban, ami marha szórakoztatónak bizonyult, lévén hogy mindketten nagyon bénák és ijedősek vagyunk. Szóval amint akad ismét szabad ideje neki is, megújult lelkesedéssel és kipihent idegekkel folytathatjuk a zombik irtását.



HP - Én az utóbbi napokban inkább az emberekkel vagy a másnapossággal voltam elfoglalva, játékra nem nagyon jutott idő. Viszont iOS-en belefutottam egy Emperor - Galactics Domination nevet viselő RTS mókába, amely 10-20 perces kihívásokat nyújt egy nagyon egyszerű játékmenettel. Pont erre volt szükségem, januártól fejest ugrom a komolyabb cuccokba is, és persze a ZombiU is visszakerül a boncasztalra, alaposan kivesézem majd a januári GameStar magazinban.



Chavalier - A Best of 2012-es szavazás eredményeinek összesítése mellett úgy döntöttem, Halo maratonnal búcsúztatom az óévet, és üdvözlöm az újat. Megjelenési helyett a kronológiai sorrendet részesítem előnyben, ezért most a Halo Wars kampányát darálom le fokozatosan növelve a nehézségi szintet és ezzel együtt a kihívást.



Gulius - Kövezzetek meg, de nekem a szilveveszteri programban a számítógép csak annyi szerepet kap, hogy a második üveg tequila után beleöntöm a kísérőt a billentyűzetbe miközben valami Doors számot keresek a youtubeon. A konzolok ilyenkorra általában az asztal alatt hevernek mert valami tróger már régen lerúgta a gangnam style prezentálása közben, szóval ez is kilőve. Hát vidéken ez így megy kérem...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)