Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

A szabadba csábít a tökéletes koranyári időjárás. Persze igyekszünk ellenállni, de nem sikerül mindenkinek.

Hirdetés

Friss megjelenések és régóta esedékes pótolni valók ugyanúgy a napjaink részét képezik, mint a családi programok. Akad persze, aki az utóbbi alól felmentést kér.

Somi - A szombati napon csodálatos modellt kell sminkelnem egy fotózásra, de hazaérve mindenféle pihenést mellőzve valószínűleg Dota 2 vagy Diablo III lesz terítéken. Csak semmi megerőltető, na. Vasárnap pedig remélem lesz elég agyi kapacitásom a Thea: The Awakeninghez, és egy újonnan felfedezett youtuber hölgy csatornáját fogom majd bámulni. Akit érdekel a Dark Souls (bármelyik rész, DLC) az mindenképp kövesse őt.

Paca - Igaz, hogy kevés benne a tartalom, de mocsok mód rácsúsztam a Just Cause 3 Sky Fortress DLC-jére. A sztorival végeztem, a kihívásokat még nem sikerült kimaxolni, azzal meg, hogy kvázi Vasemberként repkedek Medici felett, nem tudok betelni.

Csirke - Szombaton kerti sütögetés lesz a program a családdal, vasárnap pedig egy nagyon régóta húzódó elmaradásomat pótlom és végre befejezem a Halo 4 kampányát. 

Tonight - Ritkán szoktam mobiljátékokon függeni, de ha találok egyet, ami tetszik, akkor sajnos eljön a vég. Ezúttal az Alto's Adventure nevű dologra kattantam rá, amiben snowboardozni kell, valamint lámákat elütni. Sosem hittem volna, hogy ez a két tevékenység ennyire passzol egymáshoz, dehát holtig tanul az ember.

Nightwolf - Szabadban kint sütögetős, heverészős, napozásos hétvége jön. Talán egy kis Hearthstone... Talán...

- Azt reméltem, hogy nem kell semmilyen játékot félbehagynom, mikor jövő héten kijön az Overwatch és a Total War: Warhammer, amik valószínűleg önmagukban is elég szórakozást tartogatnának az év végéig. Aztán jött a Rise of the Tomb Raider...

Mocsy - Nem én leszek a hónap rokona, mivel egy unalmas családi ünnepséget mondok le az Uncharted 4 kedvéért. Zseniális játék, könnyen lehet az év játéka. Két napja nyüstölöm, de még mindig van belőle bőven, érdemes időt és pénzt áldozni rá.

BZ - Ezen a hétvégén nincs túl sok játék (bár tegnap este kicsit ráfolytam a Battlefrontra, aztán meg építettem ezt-azt Rustban). Ma este a Barba Negrában koncertezem egy kiváló kis fesztiválon, amolyan "mindenki mindenkivel zenél" stílusban, ahol a 80-as évek hard rock, glam és hajmetal zenéit idézzük fel. Olyasmiket, mint a mellékelt videó. Itt az esemény, gyertek, iszunk sört.
Vasárnapra pedig elvben az istenek már kirándulásra is alkalmas időt hoznak, szóval a természet lágy ölén leszek. Az előbb egyébként simán félregépeltem, hogy lány ölén. Kösz, Freud. :)

Chava - Amikor így mosolyog az emberre tüzes égi kísérőnk, akkor meglátásom szerint bűn bezárkózni a négy fal közé. Ennek szellemében szabadtéri programot keresünk magunknak. Persze az sem kizárt, hogy puskavégre kapok pár démont a Doomban. Nem sietek, ráérősen sétálok végig rajta.

daev - Megy már az Overwatch? Nem? Akkor fordítok.

HP - Nehéz helyzetben vagyok, mert elsőként vettem a Doomot, és azóta sem sikerült megszeretnem. Ez nem objektív kritika, mazurral és Pacával elég sokat beszélgettünk erről, és teljesen valid érveik vannak arra, hogy miért lett jó a Doom, hogyan sikerült ötvözni a klasszikus hangulatot a 2016-ban elvárható játékelemekkel, de nekem nem áll össze akkor sem. Túlságosan monoton, ciklikus és súlytalan nekem a játékmenet, az ugrálós részektől egyenesen rosszul vagyok, a PlayStation 4 pedig majd felrobban játék közben, annyira terhelve van a hardver (mondjuk a játék szépen fut, szóval egy szavam nem lehet, csak a hűtés morog szüntelen). Valahogy nekem nincs egyben az egész, de nem adom fel, végig akarok menni rajta, szóval most ezt pörgetem. És még az Uncharted 4 is vár félkészen, szégyellem is magam, de most még meg kell békélnem kamaszkorom kedvenc játékának fura kistestvérével, amelyik bandzsán néz, és szívószállal issza a tökfőzeléket...

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)