Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Megjött az Overwatch kompetitív módja, a legtöbben abban próbálunk nem beégni.

Hirdetés

Nyaralások, szabadságok, mindenki pihen, vízközelben van. Kivéve persze a GSO aktuális ügyeletesét, aki töretlenül szolgáltatja a híreket. De azért az is ugyanolyan jó. 

Mocsy - Kijött végre az Underground kiegészítő a The Divisionhöz, most erre kattantam rá nagyon. Két nap játék után sikerült behoznom a lemaradásomat loot téren, így azért kicsit kellemesebb a játék, nem fogok padlót minden eltévedt lövedék után. Azért az új heroic mód elég kemény, oda nem árt az összeszokott csapat.

mazur - Tűkön ülve vártam már az Inside-ot, a Limbo fejlesztőinek új játékát, de megérte, mert fantasztikus lett. Majd írok róla tesztet is, de a lényege úgyis az lesz, hogy akinek tetszett a Limbo, az habozás nélkül vesse rá magát. Kicsit aggódtam érte, mert a Limbo nagy kedvenc volt, de az Inside lazán hozza mindazt, amiért szerettük, csak épp sokkal magasabb szinten. 

Kaci - Emlékeztek amikor a múlt hétvégén azt írtam, hogy belevágok a Heavy Rainbe? Hát az igazság az, hogy eddig csak a telepítésig jutottam, úgyhogy ezen a hétvégén már tényleg szeretném elkezdeni a sztorit. Ha minden igaz szombaton végre moziba is eljutok, hogy megnézzem a Warcraft filmet (igen, ezidáig kimaradt, mert az állítólagos "barátaim" mind elfoglaltak voltak).

- Pörög tovább az Overwatch, de néhány hete itt pislog az asztalomon egy Gear VR is, amit ideje volna huzamosabb játékkal is letesztelni, hogy végre ne csak demójellegű tapasztalataim legyenek a VR-ról. Úgyhogy ha valaki tud jó játékokat a rendszerre, ne habozzon írni a kommentekben, addig is néhány online ajánlás mentén a Smash Hit és az Anshar Wars 2 lesz az első két cím, amikkel kísérletezem.

Csirke - Nemsokára indul a Vikingek negyedik évadának második fele, de addig is ki kell bírnom valahogy, így jelenleg a The Banner Saga 2-ben vezetem csatába klánomat. Egyikük sem egy Ragnar Lothbrok, de azért eléggé kezdenek a pici szívemhez nőni.

Daev - Megyünk szombaton családozni, de nagyon meg lennék lepődve, ha vasárnap nem Overwatchoznánk egy kicsit. Ez a kompetitív mód még akár jó is lehet, ha egy kicsit balanszolnak a blizzardos srácok. Play nice, play Pharah.

Paca - Még csak 31-es vagyok az Overwatch-ban, 22 óra alatt ennyit sikerült összehozni, de igyekszem változtatni rajta, pláne most, hogy megjött a Competitive Play. Nem gyűlnek azok az arany skinek, nem élet ez így.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)