Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Nehéz eldönteni, hogy téli álomra térjünk és átaludjuk a még hónapokig tartó szürkeséget, vagy inkább játékba temetkezzünk.

Hirdetés

Ismét nyilatkozik a csapat, pontosabban az a fele, amelyik nem hagyta figyelmen kívül a körlevelet. Apropó, szerintetek sikerül HP-nak végre befejeznie egy játékot?

- Az Overwatch és a Rainbow Six Siege is a hétvégi terveim között szerepel, ráadásul a Steep nyílt bétája is erre a hétvégére esik, amire szintén elég kíváncsi vagyok, úgyhogy a lövöldözés közben biztosan tartok majd egy kis szünetet az Alpokban.

Somi - Nyáháá, imádom a furin cuki játékokat. Na a Candle is ilyen. A furcssága mellé még elég nehéz is helyenként, kell hozzá agy na.

HP - Minden kollégám azon röhög, hogy én vagyok az a srác, aki alig fejezi be a játékokat, mint macska a lézerfényt, úgy kergetem az új élményeket, elkényeztetett kis kövér gyerek vagyok a GameStar cukorkaboltjában. Szóval az a kevés időm, ami még van játszani, az most tervezetten arra megy, hogy a Battlefield 1 és a CoD Infinite Warfare kampányt lezárjam végre, mert ha még ilyen rövidtávon sem tudok teljesíteni, akkor mi lesz velem, ha majd jön a Mass Effect Adromeda? Szégyellem magam, komolyan.

Nightwolf - Hasítanék én a XCOM-ban (amiben ugyebár megaláztam Chavát), folytatnám az AC: Rogue történetét, de hála a magasságos ereszcsatornának, egy olyan játékot nyüstölök munka címszó alatt, amit kötelezővé tennék. Owlboy, receptre íratnám minden nyűg ellen! Senkit ne tévesszen meg a rövidke kis videó eme sorok alatt, ugyanis minden téren nagyszerű, tartalmas alkotás lett, már-már kacérkodom a tökéletes jelzővel!

Csirke - Miután végigpörgettem a Battlefield 1, az új Call of Duty és a Titanfall 2 kampányait, majd alaposan belekóstoltam a multiplayer csatákba is mindhárom játék esetén, bátran ki merem jelenteni, hogy a Titanfall 2 az én szememben köröket ver egy-, illetve többjátékos kalandok tekintetében is a konkurenciára. Éppen ezért a hétvégén játékkal töltött óráim nagy részét egy hatalmas titán biztonságot rejtő pocakjában tervezem eltölteni.

Chava - Valahol, valamikor, szándékom ellenére véget vetettem egy ember életének. Persze nem figyeltem eléggé a missziók között, így csak a végén bukott ki a dolog, szóval kezdhetem elölről a Dishonored 2 végigjátszását. No nem mintha ez akkora tragédia lenne, egyébként is kíváncsi voltam Emily képességeire.

Kaci - Elkezdődött a Rainbow Six: Siege negyedik szezonja, és mivel most még elég bátran osztogatja a pontokat a rendszer, rá is vetettük magunkat a haverokkal, hogy mihamarabb felküzdjük magunkat a platina játékosok közé. Két meccs közt azért biztosan előveszem majd az Assassin's Creed: The Ezio Collectiont, úgy hallottam, hogy remekül sikerült.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)