Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Nyomdában az év utolsó GameStar magazinja. A gép forog, az alkotó pihen.

Hirdetés

Mindannyian vártuk már a pillanatot, amikor befutnak az utolsó nagy címek is, megritkulnak a feladatok és végre időt szakíthatunk azokra a játékokra, amelyeket ugyan megvásároltunk, de egy próbakörnél tovább nem foglalkozhattunk velük.

mazur - Eljutottam arra a szintre, hogy fogalmam sincs, mivel fogok játszani, annyi játék gyűlt össze, amivel mind-mind szívesen töltenék időt. A nyertes azonban jó eséllyel a The Last Guardian lesz, amivel már sikerült 2-3 órát játszani, épp csak annyit, hogy megnyugodjak (és megnyugtassak mindenki mást is, aki hozzám hasonlóan izgult), hogy megérte várni, olyan lett, mint reméltük - sőt, több is annál. Uedának eddig is járt a szobor, de ezzel végképp megerősítette helyét minden idők legnagyobb játékfejlesztői között. Csodálatos játék.

- A Rainbow Six Siege és az Overwatch kis ördöge és angyala is itt ül a vállamon és győzköd, hogy őket válasszam, de mivel a Titanfall 2-vel is szemezem egy ideje (túl sok a jó FPS!), muszáj belekóstolnom a játékba a szabad hétvégén

Mocsy - Elment a decemberi GameStar a nyomdába, így fellélegezünk kicsit és előkeressük azokat a játékokat, amiket eddig kihagytunk. Lesz World of Warcraft Legion, The Division: Survival és persze Civilization VI-is. Ennyi elég is lesz a hétvégére, de a jövő héten folytatom az elmaradások pótlását. 

Kaci - Egész biztos, hogy belenézek a hétvégén a Titanfall 2 ingyenes multijába, aztán ha bejön a cucc, akkor még az is lehet, hogy karácsonyra megajándékozom magam egy új játékkal. Egyébként meg megjelent a Hearthstone legújabb kiegészítője, úgyhogy szerintem bontok is pár tucat paklit, hátha beakad néhány legendary.

Paca - Miután megvettem a Titanfall 2-t és a Watch Dogs 2-t, elhatároztam, hogy nem veszek már mást idén, mert talán még ezeket se fogom tudni befejezni. Aztán mivel racionális döntéshozásban nem vagyok jó, bezsebeltem melléjük az Inside-ot és a Rise of the Tomb Raidert is. A családom biztos örülni fog karácsonykor a fa alá kerülő ceruzakészleteknek és doboz rágóknak.

Tonight - Valahogyan túléltem az egyetemi korsó- és gyűrűavató "ceremóniát", szóval a hétvégén valamiféle regenerálódást kell majd beiktatnom. Régi elmaradásom a The Last of Us zseniális kiegészítője, a Left Behind, szóval az elkövetkező két napban remélhetőleg tudok majd rá időt szakítani.

Somi - A hétvégén nem lesz sok időm játékra, ha mégis akkor a Tyrannival fogok játszani. Nem rossz, nem rossz.

Chava - A kimerítő lapzárta után könnyed kikapcsolódásra vágyom, ledarálok pár sorozatepizódot, majd álcaruhát öltök és újra felkeresem Csernobilt a Call of Duty: Modern Warfare Remasteredben.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)