Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Téli sporttal, földönkívüliek, orkok, bűnözők és aranyérmék kergetésével kapcsolódik ki a GameStar.

Hirdetés

Miután csapatunk oly remekül helyt állt a második alkalommal megrendezett Rainbo Six: Siege 576 Média bajnokságon - mi többiek pedig lelkesen szurkoltunk nekik - nincs is más hátra, mint kellemesen tölteni a jól megérdemelt pihenést.

HP - Előkapartam PS4-en a Mavel: Ultimate Alliance című klasszikust, amit annak idején nagyon szerettem, pedig négy bekezdésben tudnám sorolni a hibáit, de ez bűnös élvezet. Most is jól esik. Nem magyarázkodom.

Paca - A héten kétszer is hajnalig pörgettem a Steepet, pedig nem olyan élvezetes, mint mondjuk a Freak Out: Extreme Freeride vagy az SSX volt korábban. Mégis van benne valami, ami megfogott, úgyhogy biztos, hogy a hétvégén is eltöltök vele egy kis időt.

mazur - Toronyban állnak a szezon játékai, igazából azt se tudnám hogy mihez kapjak, de szerencsére EndreMan és Gócza úr oldalán (plusz Paca, bár ő lemorzsolódni látszik) jobb később, mint soha alapon nekivágtunk a Borderlands: The Pre-Sequelnek. Vígan vagyunk.

Mocsy - Megjelent a héten a Total War: Warhammer legújabb kiegészítője, melyben egy új fajt, az elfeket lehet kipróbálni. Itt az ideje, hogy a káoszerőket egy kicsit jó modorra tanítsam a természet erőinek nevében.

Nightwolf - Fizikailag fáj, hogy nincs időm haladni az XCOM: Enemy Unknownban, ezért döntésem a következő: hétvégén letojok mindent és tovább szaggatom a légkörünkbe hívatlanul bepofátlankodó idegeneket.

Hunter - Ágynak döntött valami, úgyhogy a hétvége nagy részét valószínűleg az ágyban fogom tölteni a Warcraft: War of the Ancients könyveimmel és a League of Legends All-Star meccsekkel. Még azon gondolkozom, hogy letöltök valami fun játékot 3DS-re. A nagy Super Mario Run hype még rávesz, hogy megvegyem a New Super Mario Bros. 2-t.

- Most már valóban valami stresszmentes játékra volna szükségem, úgyhogy azt hiszem beröffentem a decemberi GS-ből lootolt teljes játékom és egy kis Middle-Earth: Shadow of Mordor lesz a hétvégi program. Az orkok viszonylag könnyen hullanak és ha az íjászatról lemondok, akár egy kontrollerrel is hátradőlhetek szeletelni pár órácskára.

Csirke - Nagyon gondolkozok az ABZÛ megvételén, remek kis vízalatti kaland lenne a hétvégére.

Chava - Végre befejeztem a Titanfall 2 kampányát, ám mielőtt valami újat keresnék magamnak, még összeszedem a hiányzó Riddler-trófeákat a felújított Batman: Arkham Asylumban.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)