Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Rövid kihagyás után visszatért állandó hétvégi rovatunk, melyből megtudhatjátok, mivel is játszunk mostanság.

Hirdetés

Szokás szerint beszámolunk a kedvenc platformjainkon (mindegy, hogy pc, konzol, netán handheld készülék vagy okostelefon) épp futó játékokról és a hozzájuk kapcsolódó élményekről. Ugyanakkor őszintén érdekel bennünket, hogy ti milyen újdonságot próbáltok ki a napokban, illetve melyik klasszikust kezditek el újra.

BZ - Bár hétvégén a többfázisú költözésem nyári szakaszának utolsó hajrája lesz, de közben nem tudom megállni, hogy bele ne nézzek már megint valamibe. Az történt ugyanis, hogy bár valahol még fizikai formában megvan a Half-Life 2, de a nyári Steam akcióban fikkérekért adták a teljes HL csomagot, így megvettem digitálisan is. Aztán rápakoltam a fényeket felturbózó Update modot, és most szépen elkezdtem végigvinni. Ja, és akarok egy kis headcrabet háziállatnak. Lehet?

Hunter - Folytatom a szinteződést a Final Fantasy XIV-ben. Már közel vagyok a 70-hez, remélem, vasárnapra már az end-gamet gyűrhetem, és nagyon szeretném kipróbálni már a Red Mage-t is. Elképesztő élmény egyébként ennyi év WoW után ilyen jól érezni magam egy MMO-ban, mint most a Stormbloodban. Aki még nem próbálta volna az FFXIV-et az legalább egy triál kört fusson vele. A szinteződés és küldetések közül azért néha kikukucskálok majd a Star Wars Battlefront II alfára is, amiről nem merek mondani semmit, mert olyan NDA van, hogy az EA azért is elvenné a kulcsomat, ha leírnám a Darth Maul nevet.

Paca - A héten kétszer kapcsoltam be a PS4-emet: egyszer azért, hogy letöltsem rá a Farpointot, amit a szerdai GameNighton lehetett kipróbálni, egyszer pedig azért, hogy HP-nak segítsek beállításokban. Csütörtök délelőtt eldoboltam 3-4 számot Xbox One-on a Rock Band 4-ben, de ennyi volt a játékkal töltött időm, úgyhogy szombaton (miután kisétáltuk magunkat barátnőmmel) megpróbálok végre tényleg belefogni a Mass Effect Andromedába, ami megvásárlása óta, egy sötét sarokban, más, soha el nem indított játékokkal együtt sír a merevlemezen. 

- Nálam folytatódik a Nagy Backlogtakarítás, azaz próbálom sorra venni a játékokat, amiket korábban akartam végigjátszani, de valamiért félretettem. A Dawn of War III és a Tintafall 2 kampánya után erős váltásként épp az Ori and the Blind Forest van soron, ami egy cseppet sem lett könnyebb, mióta legutóbb félbehagytam.

Kaci - Vasárnap kezdődik a hagyományos nyári LAN party, amikor is egy hétre elvonulunk a srácokkal a külvilágtól, kikapcsoljuk a telefont, kihúzzuk az internetet, és 168 órán keresztül fröcsögő nyállal ordítjuk bele a másik arcába, hogy "DÖGÖLJ MÁR MEG!" Idén is a Siege és a Dota 2 lesz a középpontban, bár utóbbival tavaly óta senki nem játszott, közben pedig gyakorlatilag a nulláról újra kellett tanulni az egészet, úgyhogy biztos lesznek meglepetések. Ahhoz képest, hogy elvileg a társaság ügyesebbik felébe tartozom, tavaly 4 nap után még 0% volt a winrate-em, ezen idén mindenképp megpróbálok majd javítani, különben nagyon feszült hétnek nézek elébe.

Tonight - Végre rám szakadt némi valódi szabadidő ezen a hétvégén, és teljesen biztos vagyok benne, hogy az elkövetkező két nap számottevő részét fogom videojátékokkal tölteni. Az időzítés is nagyon jó, hiszen most ismételten ki lehet próbálni Cliffy B legújabb lövöldéjét, én pedig egy ideje szerettem volna már egy kicsit többet eltölteni vele néhány körnél. 

Chava - Nagyjából két hét telt el játék nélkül, szóval most már nagyon viszket a tenyerem egy kis Prey-re, de előbb még be kell fejeznem a Get Event, mert egyelőre nem tart ott a tudomány, hogy a cikk megírja önmagát.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)