Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Ki gondolta volna, hogy a júliusi forróságban is jól eshet a játék? Szerkesztőségünk tagjai ezzel múlatják éppen az időt.

Hirdetés

Uborkaszezon van, ezért aki épp nem bandikuttal kezeli idegeit, befejezetlen ügyek és elvarratlan szálak végére igyekszik pontot tenni.

Paca - Belevágtam az Injustice 2 sztorimódjába, a negyedik fejezetig jutottam, de nagyon tetszik, úgyhogy szeretném folytatni.

- Mivel az alábbi speedrunnerhez képest semmit nem tudok az Ori and the Blind Forestről, a platformer az első programpont erre a hétvégére is, de az eddig szándékosan pihentetett Overwatch is csábít vissza. Dilemmák.

HP - Végre (sőt, leírom nagy betűkkel, hogy VÉGRE) sikerült jól működő külső vinyót kötnöm a PlayStation 4-re, ennek történetéről ígérem írok majd nektek egy cikket, mert elég tanulságos sztori. Viszont most van elég TB ahhoz, hogy korábban kényszerből törölt darabok kerüljenek elő, így most az Assassin's Creed IV: Black Flag éledt újra, és megint nagyon élvezem. Talán már itt lenne az ideje végigvinni, nem?

Szada - Csúnyán rácsúsztam a Gwentre, így amikor van egy kis időm máris rohanok lenyomni egy-két kört.

Csirke - Csak azért sem fogom a kontrollert beleállítani a tévébe, és végigküzdöm magam a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy legmocskosabb pályáin is.

Mocsy - A szokásos Galaxy of Heroes meccseimet lejátszom, nem ereszt az univerzum legjobb gyűjtögetős játéka. Feltelepítettem ismét a Shadow of Mordort, kedvem támadt végigjátszani megint, ork fejek fognak itt hullani kérem szépen.

Chava - Félbehagyott játékaim közül előbb a Prey-nek szeretnék a végére érni, utána pedig jöhet végre az Arkham Knight.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)