Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Itt van az ősz, itt van újra, és vele együtt annyi játék, hogy nem bírjuk szusszal.

Hirdetés

Gyakorlatilag szőnyegbombázást hajtottak végre a kiadók augusztus utolsó hetében. Egymást érték a játékok, s még ha nem is mind sorolható az AAA-kategóriába, attól még némelyik kifejezetten élvezetes. El is rabolták a szabadidőnket menten.

Paca - Némi mókolással felügyeskedtem a Macbookomra a Gwentet, úgyhogy mindig, amikor megfáradok az F1 2017 15 körös futamaiban, ezzel tartok szünetet. Amúgy is jön nemsokára a Thronebreaker, gyakorolni kell.

Csirke - A Yakuza Kiwami és a Pillars of Eternity: Complete Edition között őrlődöm, de közben a szerkesztőségi Nintendo Switch is nálam landolt kölcsönbe, így több mint valószínű, hogy végül The Legend of Zelda: Breath of the Wild lesz a hétvégi móka.

Kaci - A Destiny 2 bétája után ürességet érzek, még úgy is, hogy nem igazán volt tartalom a játékban. Mivel PC-n akarom folytatni a dolgot, még közel két hónapot kell várnom, de addig remélhetőleg lesz idő pótolni a nyáron kimaradt sikercímeket. Erre a hétvégére megint összesűrűsödtek a dolgok, úgyhogy semmi komolyba nem mernék belevágni.

Szada - Továbbra is ugyanaz a program: ha egyedül vagyok, akkor az Uncharted: The Nathan Drake Collection pörög (most épp az Among Thieves közepe felé járok), ha a feleségemmel együtt játszom, akkor viszont azonnal indul a LEGO Harry Potter Collection és már dúdoljuk is a jól ismert dallamokat.

- Nekem az első pillanattól kezdve nagyon bejött a Gigantic koncepciója, ennek ellenére sikerült totál észre nem vennem egészen eddig, hogy megjelent a teljes változat. Szóval most az pörög egészen sokat.

Tonight - Múlt héten sikerült a terv szerint haladni és belevágtam a BioShock 2-be, szóval szerintem ezen a hétvégén folytatom a Rapture-ben való kalandozást. Emellett egy kicsit körbenézek, hogy mi a helyzet a mobiljátékos fronton, mert jó lenne találni valami gyöngyszemet, amivel egy kicsit jobban próbára tehetem az új telefont, amihez nemrég hozzájutottam.

Chava - Az utóbbi napok tekintélyes mennyiségű termésétől megrészegülten tántorgok egyik játéktól a másikig. Néhány óra alatt kipörgetem a Life is Strange: Before the Storm első epizódját, utána felgyűröm az ingujjam és nekiveselkedek a Pillars of Eternity: Complete Collectionnek.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)