Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Megjelent az év egyik legjobban várt játéka és máris nyoma veszett a kollégák többségének.

Hirdetés

Rejtélyes kór söpört végig a szerkesztőségen, csak a rosszul elzárt vízcsap csepegése visszhangzik a napok óta üresen kongó irodákban. Alkalmanként átgördít a szél egy ördögszekeret a folyosón, de más nem mozdul.

HP - Mivel nem sodródom az árral, mint a divatmajmok, ezért nem a Destiny 2-vel játszom. Nem is zavar, hogy sok szempontból copy-paste, hogy ugyanolyan olcsó drog, mint az első, teljesen jól elvagyok Gogol Holt lelkek című művét olvasgatva a kandalló mellett, 14-es szintű vagyok benne. 

Paca - Destiny 2 lesz orrba-szájba, idejét sem tudom, mikor húzott be játék annyira, hogy hajnalig játszottam vele. Közben csábít az Uncharted: The Lost Legacy is, de nem tudom, mire jut majd idő a Destiny 2 mellett. 

Csirke - Egész jó volt a Halo 6, akarom mondani Destiny 2 kampánya, tegnap sikerült is a végére érnem. Menthetetlenül a játék rabja lettem, nagyon várom már, hogy a srácok is utolérjenek és együtt nekiugorhassunk az end game tartalmaknak. Biztos, hogy a hétvégén is tovább húzom majd a karakteremet, 242-es Power még a játszótérre sem elég. 

Gócza - Azon kollégák közül, akik belevetették magukat a Destiny 2-be jelenleg a legkisebb szinttel rendelkezem és ez nincs így rendjén. Ezért a hétvégét teljes mértékben a játéknak szentelem.
Utol kell érni Csirke "játszótéri" szintjét.

Szada - A terv az, hogy tovább haladok az Uncharted: The Nathan Drake Collectionnel, valamint a Life is Strange: Before the Storm is tervben van.

Tonight - Sajnos még egy kicsit odébb van a várva várt PS4 beszerzése, így jelenleg nem vagyok rápörögve egyik új megjelenésre sem, viszont most jelent meg a Bojack Horseman negyedik évada, amire szerintem a hétvégén teljesen rá fogok függeni, ugyanis az előző három évad is szenzációs volt.

Kaci - Megint beleszerettem egy játékba, amit közben tiszta szívből gyűlölök. Az Absolver elképesztően nehéz, folyamatosan megaláz, de közben pont olyan ütemben dobálja a csontot, hogy mikor földhöz vágom a kontrollert, addigra már legalább azt elfelejtettem, hogy legutóbb miért dobtam el szerencsétlen Dualshock 4-et. Szerencsére van itthon 5, de lehet hogy már nem sokáig.

- Ugyan a megjelenéskor batár nagy bukta volt a Mirage: Arcane Warfare, én kifejezetten bírtam a kaszabolás és a mágia elegyét. Most egy napig ingyen adta a Torn Banner, úgyhogy most már talán lesz is kivel játszani. Majd a hétvégén kiderül.

Chava - Lehengerlő csoportnyomás nehezedik rám, de még ellenállok, még kitartok. Ezért aztán ahelyett, hogy a Destiny 2-ben rohangálnék, inkább megnézem a Narcos 3. évadát, valamint befejezek pár küldetést és kipucolok néhány dungeont a Pillars of Eternity: Complete Editionben. Közben pedig felkészülök a jövőheti horgászkirándulásra.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)