Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Nem sok választást hagyott nekünk a pocsék időjárás, játékkal próbáljuk elriasztani a tél makacs démonait.

Hirdetés

Paca - Az Assassin's Creed Origins egyre türelmetlenebbül várja, hogy folytassam, de "sajnos" megjött a Burnout Paradise, amibe a napokban véletlenül belesüllyesztettem három órát egyhuzamban, és szeretném folytatni is. Olyan ez, mint egy Need for Speed-ek által telefingott szoba, amibe mint friss levegőt engedték be egy tíz éve megjelent csoda remasterét, hogy emlékeztessen arra, milyen egy jó árkád versenyjáték.

Kivi - Nem tudom, mennyire osztogatta bőkezűen a Ubisoft a The Crew 2 zárt alpha kulcsokat, de szerencsére kaptam egyet, úgyhogy a kevés hétvégi holtidőt ezzel fogom elütni.

Tonight - Őszintén szeretném megérteni, hogy az emberek miért vannak annyira megőrülve a battle royale játékokért, úgyhogy le is töltöttem a Fortnite-ot, hogy a hétvégén egy kicsit jobban el tudjak merülni a témában. Pár kört már lejátszottam, legalább annyira idegesítő, mint amennyire érdekes, de mindenképpen kíváncsivá tett, szóval ha nem is fog hónapokra lekötni, szerintem egy ideig jól el fogok vele szórakozni.

Kaci - Próbálok haladni a printes tesztjeimmel, hogy keddtől már semmi másra ne kelljen gondolnom és szabadon hajókázhassak a Sea of Thievesben. Na jó, azért két oldal között pár kör Vermintide 2 talán belefér.

Csirke - Az Assassin's Creed Origins új DLC-jében járom majd az egyiptomi túlvilágot, és szépen sorban likvidálom az összes fáraót, aki nem képes tisztességesen békében nyugodni.

Chava - Egészen más terveim voltak a négynapos miniszabira, ám miután keresztülhúzta számításaimat a barátságtalan időjárás, nagy duzzogva beröffentettem az Xbox One X-et, hogy leverjek pár szatírt és csontvázat a Titan Quest konzolos kiadásában. Annak idején megőrültem érte PC-n, megkockáztatom, még a Diablónál is jobban szerettem, s bár mostanra jócskán megvénült - ráadásul a port messze nem hibátlan, ráférne egy-két tapasz -, mégsem bírok szabadulni tőle. Hellásszal már majdnem végeztem, felkészül Egyiptom, majd pedig a mesés Távol-Kelet.

Ti mivel játszotok a hosszú hétvégén? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)