Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Lapzárta után vagyunk, ezért több időnk marad játszani, de még az is elképzelhető, hogy inkább kidugjuk az orrunkat a lakásból.

Hirdetés

Szép az idő, a tavasz ugyan elmaradt, de kit érdekel mindez, ha itt a God of War? Van, aki már be is fejezte, ne haragudjatok rá nagyon.

Hirdetés

HP - Egy kis Frantics baráti társasággal. Elég béna, hogy a teljes PS4 nyelvet magyarra kell állítani, hogy magyarul játszhassuk, de ez legyen életem legnagyobb problémája. 

Szada - Miután PC-n már teszteltem, most lecsekkolom, hogy milyen lett PlayStation 4-en az Impact Winter. Írok is róla majd egy oldalt a következő GS-be.

Csirke - Befejeztem a God of Wart és nincs sok kedvem máshoz nyúlni, ezt a történetet akarom folytatni, lehetőleg azonnal. Jobb híján vagy újra előveszem a harmadik részt, vagy ismét elkezdem az elejéről nézni a Vikings sorozatot.

Paca - Elismerem, hogy a God of War egy csodálatosan összerakott játék, semmibe nem tudok belekötni, de valahogy mégsem rántott be annyira, amennyire vártam. Ilyen jó időben irány a természet, este meg talán egy kis Siege.

Hunter - Hála a jó égnek természetesen ezúttal is egy kiadós náthával fogom tölteni a tavasz elejét. A terv az, hogy ágyban ízlelgetem a Hearthstone új kiegészítőjét, illetve sűrűn imádkozok a Tauren figurámhoz egy Battle for Azeroth alfáért.

Flatline - Nincs meg a Dungeon of The Endless összes achi, szóval 220 óra belerakott idő után 4 év alatt igazán ideje már, hogy meglegyen mind. Az a gond, hogy két nehézségi fokozat van, hard és hardcore. Namármost csak a kisnyulak játszanak hardban, így azért nem olyan könnyű. Ez az egyik legjobb RPG-tower defense-rougelike-dungeon crawler-squad based-like cucc na... Főleg CO-OP-ban négyen.

Somi - Ezen a hétvégén IRL pecázás lesz, próbálok nem belegabalyodni majd a horgászzsinegbe, és felveszem azt a pólót amire ez van írva: "This girl loves fishing with her husband". Javaslom, ha szép lesz az idő, más is inkább legyen kicsit a napon, én is kimerészkedtem az odúmból, ti is megtehetitek.

Kivi - Kis lemaradással, de végre begyűjtöttem a Far Cry 5-öt, és e sorok írásakor John területét már felszabadítottam, szóval módszeresen haladok tovább. Illetve belenézek a Ghost Recon Wildlandsbe, mégiscsak ingyenes hétvége van.

Gucs - Már alig vártam, hogy megjelenjen a Hearthstone The Witchwood kiegészítője, főleg az új egyjátékos kaland miatt, erre kiderül, hogy a szörnyvadászat csak valamikor később érkezik. Viszont jött jó pár érdekes lap is, úgyhogy a hétvégén mindenképp ránézek ezekre, és persze az új druida hőst is be kéne zsákolni. Ha pedig lesz rá időm, akkor az Overwatch Retribution eventjével is elszórakozom egy kicsit.

Kaci - Nagyon izgatott vagyok a God of War miatt, de becsülettel várok a soromra. Addig is darálom a Doomot, ami eddig valahogy kimaradt, de most a konzolos frissítést addig dícsérte HP, hogy megvettem a játékot PC-re, és nagyon élem. És eddig csak kétszer sikítottam fel hangosan, mikor az arcomba ugrott egy Hellknight.

Gócza - Most, hogy végre napsütés van, a szabadban fogom tölteni minden időmet! Csak viccelek, a jeges skandináv vidéken fogom Kratost és Atreust harcba vinni, a teljes hétvégét a God of Warnak szentelem. 

Chava - Mielőtt folytatnám a Far Cry 5-öt, még visszakergetem a túlvilágra az Assassin's Creed Origins kriptaszökevényeit.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)